Szerelmi csalódás hozta össze Dobó Katát és Zsidró Tamást

Keserves időszakon voltak túl mindketten, amikor tavasszal találkoztak. Hónapokig titkolták, hogy egymásba szerettek.

Keserves időszakon voltak túl mindketten, amikor tavasszal találkoztak. Hónapokig titkolták, hogy egymásba szerettek.

Érzelmileg kiszolgáltatott pillanatban találkozott egymással Kata és Tamás, hiszen mindkettejüknek ebben az évben tavasszal ért véget a kapcsolatuk. Zsidró 16 évet élt együtt a gyönyörű modell feleségével, Ágnessel, akivel három közös fiuk született. A szakításuk sokak szerint váratlan volt, igazi mintapár voltak, és bár mindkettejüket megviselte a történet, Tamásban nagyobb törést okozott. A sztárfodrász tizenöt kilót fogyott a válás után.

Magára maradt Dobó Kata is. Anger Zsolttal egy évig élt együtt, de májusban véget ért az álom, hivatalosan is bejelentették, hogy külön utakon folytatják.

Neki és Zsidró Tamásnak is bonyolítja a helyzetét, hogy gyermeke van, így nyilvánvalóan nehezebb kapcsolatot kialakítani, túlélni egy érzelmi vihart és ez után újra társat találni. Érthető, ha egy ilyen helyzetben óvatosabb az ember.

Hónapokig titkolták kapcsolatukat, nem mutatkoztak egy párként © DFP

Kata és Tamás éppen akkor találkozott, amikor érzelmileg még nem voltak túl a szakításon, ugyanakkor vágytak már új társra, szerelemre.

A Bors megtudta, hogy a sztárfodrász és a színésznő szerelme – szemben a róluk megjelent hírekkel – már hónapok óta tart, csak nem verték nagydobra, sőt inkább titokban tartották. Úgy tudni, június körül szerettek egymásba, de kéz a kézben egyetlen nyilvános rendezvényen sem láthattuk őket.

Az immár újra boldog Zsidró Tamást arról faggattuk, mikor találtak egymásra, hogyhogy nem derült ki a kapcsolatuk hónapokon át, de a hajszobrászból egyetlen konkrét mondatot sem sikerült kipréselni. Talányosan csak annyit mondott:

„Nézzétek meg a Facebook-oldalamat, és kombináljatok!”

Így „derítettük ki”, hogy míg Tamás Londonban serénykedik egy fodrászfesztiválon, addig Kata éppen Los Angelesbe repül egy filmes rendezvényre. Vagyis sokat dolgoznak, és kevés idejük van egymásra. Zsidró egyébként hallhatóan megkönnyebbült, hogy végre napvilágot látott a hír és nem kell bujkálnia. Lapunk munkatársának egyébként még nevetve annyit mondott, hogy sosem beszélt a magánéletéről, nem is szeretne, és ha nem szépet írunk róla, egyszerűen bejön a szerkesztőségbe és levágja a hajunkat.

Megrendítő idézet

Februárban már nyilvánvaló volt (a szűk baráti körükben), hogy Zsidró Tamásnak zátonyra futott a házassága, amitől rettentően szomorú volt. Ekkor Psota Irén szavaival vigasztalta magát: „Na, szerintem ez a legmagasabb tanítàs, amit hallottam. Köszönöm, drága Psota Irén” – írta majd a színésznő szavait idézte:

„(…) Csak mostanában értettem meg, miért mondta egyszer a szerelmetes férjem: Ha bárki jönne az életedbe, aki többet tud adni neked, mint én, az elé letérdelek, és megköszönöm neki, mert annyira szeretlek, hogy azt kívánom: neked minél többet adjon valaki. Még ha az a valaki egy másik férfi is.” (Psota Irén)