Celeb

Lebuktak: ő lehet Szabó Zsófi új párja

Bors

Létrehozva: 2021.09.16.

<p>Bár nyilvános helyen, kéz a kézben még nem sikerült lefotózni őket, az úszó és tévés szakmai körökben is tudni vélik, egy párt alkot a színésznő és az úszóedző. Az interneten mindenesetre mindenki szeme láttára enyelegnek. </p> <p></p>

Bár a hivatalos bejelentésre egy darabig még biztosan várni kell, a hazai celebek között már tényként beszélik: egy párt alkot Szabó Zsófi színésznő és Shane Tusup úszóedző. A páros kapcsolatáról egyelőre csak a közösségi oldalakra posztolt évődések árulkodnak, azok viszont nagyon beszédesek. 

Idén februárban robbant a bomba: Szabó Zsófi a közösségi oldalán jelentette be, hogy öt év együttlét után végleg elválnak útjaik a volt férjével, Kis Zsolttal. A színésznő nem beszélt a részletekről, annyit azonban sejteni engedett, hogy bár próbálták megmenteni a házasságukat, végül kudarcot vallottak. A döntést a színésznő hozta meg úgy, hogy barátságban váltak el Zsolttal és a jövőben is közösen nevelik a kisfiukat, Vendelt. 

A szakítás bár gördülékenyen lezajlott, Zsófin egy idő után látni lehetett, hogy lelkileg megviselte ez az időszak. A színésznő ekkor kezdett el intenzíven sportolni, és azzal együtt látványosan fogyni is. Egy idő után már jöttek is az érte aggódó hangok, sokan attól tartottak, hogy a szőkeség esetleg sanyargatja magát, amiről természetesen szó sem volt.

A sportba menekült 

Zsófi a testmozgásba ”menekült”, minden felesleges energiáját az edzésbe ölte. Az edzések az egyre javuló közérzet mellé új barátokat is adtak, a színésznőnek több olyan új ismerőse lett a közösségi oldalakon és persze az életben is, akikkel a közös téma a sport volt. Így került képbe Shane Tusup háromszoros olimpiai bajnok úszóedző is, aki idén kezdte el követni a csinos színésznő Instagram-oldalát. Shane érdeklődése akkor még pusztán baráti volt, Hosszú Katinka volt férje 2019 óta boldog párkapcsolatban élt az amerikai szerelmével, Courtney-val, akivel a tengerentúlon ismerkedtek meg.

A kapcsolatuknak váratlanul lett vége a nyár végén, Tusup szeptember másodikán közölte a hírt, hogy újra egyedülálló. A szomorkodásnak azonban nem sokáig volt nyoma, sőt, a nyáron egyre többször küldött kedveskedő, már-már udvarlós üzeneteket Szabó Zsófi Instagram posztjaihoz, amire rendre jött is a kacérkodó válasz. A felek nyíltan flörtölnek. A napokban például így beszélgettek nyilvánosan, miután Zsófi kitette egy fotót, amin vizes hajjal látható: ”Az úszás utáni, vizes haj határozottan nem áll neked rosszul.” A kommentre a színésznő így reagált: ”Van bármi olyan, ami rosszul áll nekem?" Mire jött Shane válasza:

”Őszintén, szerintem nincs olyan, ami ne állna neked jól, de óvatosnak kell lenned, hogy mivel egészíted ki a megjelenésedet. Fluor Tomi mellett állva például minden rosszul fog mutatni” – utalva ezzel arra, hogy az elmúlt időszakban többen azt gondolták, hogy Zsófi és Fluor Tomi között van valami…

Hogy hova fejlődik a két híresség kapcsolata, még nem tudni, az azonban bizonyos, hogy egy darabig még nem lenne illendő Szabó Zsófinak előállni azzal, hogy új szerelme van. A színésznő papíron ugyanis még nem vált el a férjétől, vagyis hivatalosan még házasságban él. 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17089698_auto_resized.png
origo.hu

Kiskorú veszélyeztetése és személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt feljelentést tettek Varga Judit interjúja után

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26456_resized.jpg?avcount=1711694115
origo.hu

Berki Mazsi először jelent meg nyilvánosan a barátjával

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088312_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Szétmentünk, igen” – Koholák Alexa bevallotta: ezért szakított 26 évvel idősebb férjével

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17089525_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Váratlan helyről kapott támogató szavakat Varga Judit

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17086839_auto_resized.jpg
ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17091973_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Műsorváltozás: 21 órától a Varga Judit-interjú a HírTV műsorán

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26457_resized.jpg?avcount=1711694115
origo.hu

Megyeri Csilla reagált a szakításáról szóló pletykákra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17073172_auto_resized.jpg
astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. március 23.: az Oroszlán megkönnyebbül, a Nyilasnak komoly felismerései vannak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26355_resized.jpg?avcount=1711694115
vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17090709_auto_resized.jpg
borsonline.hu

4 csillagjegy, akinek nagy felismeréseket hoz az élet még a napfogyatkozás előtt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17090910_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Gyerekként is nehéz volt, na de most megbirkózol-e ezzel a helyesírási teszttel?

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/DiRPy-3nPJr4CQIBkYbPdtZrNwj6_B8PPulljWoyLFY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2IyNDc5NTBmMjJkODQwZTE4NGUxNWFkY2ZkNDZmNjA3.jpg
Kapcsolat

Megyeri Csilla szakításáról pletykálnak. Újra...