Rúzsa Magdi még idén férjhez megy

Valószínűleg férjes asszonyként tartja meg a jövő februári Budapest Aréna nagykoncertjét az énekesnő, akit hamarosan oltár elé vezet a kedvese. A szűk körű ceremónián csak a család és a barátok lesznek jelen. 

Valószínűleg férjes asszonyként tartja meg a jövő februári Budapest Aréna nagykoncertjét az énekesnő, akit hamarosan oltár elé vezet a kedvese. A szűk körű ceremónián csak a család és a barátok lesznek jelen. 

A találkozásuk első percében mindketten érezték, hogy egymás mellett élnek majd életük végéig, így nyilvánvaló volt az is, hogy előbb-utóbb hivatalosan is összekötik az éle­tüket. Rúzsa Magdi mégis meglepődött, amikor egy romantikus olaszországi út alkalmával Vilmos egy eljegyzési gyűrűt húzott elő a zsebéből.

– Nagyon szép pillanatot éltünk meg a párommal nemrégiben. Amióta megismertük egymást, elhatároztuk, hogy közösen gondolkodunk, hogy egyszer összeházasodunk, de lánykérésre mégsem számítottam. Nagyon szép volt, és úgy történt, amilyenek mi vagyunk… – mondja Rú­zsa Magdi szerda reggel a TV2 Mokka című adásában. – Én kértem, hogy menjünk Rómába, mert Olaszország fanatikusa vagyok. Van egy kedvenc éttermem is, oda szerettem volna elmenni vacsorázni, és ott történt a lánykérés is.

Magdi megmutatta pazar eljegyzési gyűrűjét, amit Vilmos Rómában húzott az ujjára

Magdi ritkán beszél a magán­életéről, most is keveset árult el.

– Boldog időszakom van, nem számítottam rá, hogy van valami, ami ennyire hatással tud lenni rám, mint ez a gyűrű az ujjamon – mutatja a csinos ékszert.

A Bors úgy értesült, hogy a szerelmespár még idén oltár elé vonul, a pletykák szerint egy csendes vajdasági faluban kelnek majd egybe. Magdi és Vilmos is erről a vidékről való, a rokonaik nagy része és sok-sok barátjuk él ott a mai napig, nem véletlenül esett a választásuk a szülőföldjükre.

Rúzsa Magdi már férjes asszonyként lép színpadra nagykoncertjén az Arénában © Kecskeméti Zoltán

Gyémánt eljegyzésre

A gyűrű egy véget nem érő, oda-vissza szerelem jelképe már az ősi egyiptomi kor óta, akkoriban inkább vas- és bronzgyűrűt ajándékoztak a férfiak a kiválasztott nőnek. Az ősi latin népek rendszeresítették a bal kéz négyes ujját eljegyzési gyűrű hordására. Úgy hitték, hogy ebben az ujjban fut egy ér, ami közvetlenül a szívbe torkollik. Az ezredfordulón kezdődött el a gyémánt használata azért, hogy általa királynőnek érezze magát a menyasszony.