Raktárkoncertek – Pápai Joci bicskája újra beletört az angolba – videó

Pápai Joci számára a családja könnyítette meg a karanténidőszakot. Próbálta ezt az időt hasznos elfoglaltságokkal tölteni, de többnyire csak a szeretteit mulattatta.
Pápai Joci számára a családja könnyítette meg a karanténidőszakot. Próbálta ezt az időt hasznos elfoglaltságokkal tölteni, de többnyire csak a szeretteit mulattatta.

Sok előadóhoz hasonlóan, Pápai Jocit is megviselte az elmúlt időszak. A koronavírus-járvány miatt rengeteg koncertjét kellett lemondania, és bár emiatt sokszor mélypontra került, jobb kedvre derítette, hogy sokat lehetett együtt a családjával. Sőt, új dolgokat is kipróbált a karantén alatt, amivel sokszor csalt mosolyt a szerettei arcára.

Nem tagadom, voltak mélypontok. Szerintem sokan tapasztalták ezt a karanténban. Sokszor a családtagjaim agyára mentem, feszült voltam, de ebből a nehéz helyzetből is ők húztak ki. Az biztos, hogy a legnagyobb pozitívum a karantén idején az volt, hogy a feleségemmel és a gyerekeimmel tölthettem az időmet. Rá kellett jönnöm, hogy az utóbbi években sok mindenről le­maradtam, de most bepótoltunk mindent. A család a legfontosabb.

Joci megpróbálta hasznosan eltölteni a kényszerpihenő idejét – mérsékelt sikerrel.

Sajnos új hobbit nem találtam magamnak, pedig szerettem volna – meséli nevetve. – Elhatároztam, hogy végre megtanulok rendesen angolul, de nem tartott sokáig a lendület, mert a családom fogta a hasát a ne­vetéstől a próbálkozásaimat hallva. Aztán a gyerekeknek is szerettem volna segíteni a tanulásban, de ekkor is rá kellett jönnöm, hogy csak rontok a helyzeten. Viszont sikeresen felcsúszott pár kiló a karanténban, amitől most szeretnék megszabadulni.

9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors