Összetört Schobert Norbi luxus Porschéja – fotóval

Nyugodt délutánnak indult, aztán hatalmas bosszúsággal zárult. Schobert Norbert fitneszguru autója csúnyán összetört egy pénteki, fővárosi, XIII. kerületi karambolban.
Nyugodt délutánnak indult, aztán hatalmas bosszúsággal zárult. Schobert Norbert fitneszguru autója csúnyán összetört egy pénteki, fővárosi, XIII. kerületi karambolban.

Norbi német rendszámú Porschéjával haladt péntek délután negyed hat körül a Reitter Ferenc utcán, kifelé a városból, amikor a nagy forgalmú útra egy idősebb, Volkswagen Passatot vezető úr túl mélyen kitolta autója orrát, hogy belássa a Keszkenő utcai kereszteződést. Rosszul tette, Norbi kénytelen volt elkapni a kormányt, mégis összement a két autó. A Volkswagen felcsapódott a járdára, két fát is elsodort, de szerencsére járókelők nem voltak arrafelé. Az idősebb úr sérülés nélkül, Norbi karcolásokkal (a kinyíló légzsák fölsértette a karját) megúszta a balesetet.

© Fotó: Bors

Az anyagi kár jelentős, a Passat is összetört, Norbi Porsche Carrera S 911-es, 40 millió forintos járgányában azonban érthetően még nagyobb kár keletkezett. A fitneszguru – aki első ijedtségében beszaladt a közeli boltba és vett egy kólát –, alávetette magát a rendőri eljárásnak, mindkét érintett sofőrt megszondáztatták.

© Fotó: Facebook

Norbi a Borsnak részletesen elmesélte, hogyan élte át a karambolt:

– A főúton haladtam a Porschémmal, amikor az idős férfi féktávolságon belül kikanyarodott elém, nem adta meg az elsőbbséget. Próbáltam elkerülni az ütközést, jobbra húztam a kormányt, de nem sikerült megúsznunk a balesetet. Szerencsére senki nem sérült meg. Az én autómon, úgy saccolom, körülbelül egymilliós, a másik kocsin három-négyszázezres kár keletkezett. Mindkettőnket megszondáztattak, egyikünk sem fogyasztott alkoholt. A bácsi egyébként nem ismeri el a hibáját, pedig egyértelmű, így a biztosító valószínűleg fizetni fog. Még soha nem karamboloztam, ez volt az első. Különben ezzel a Porschéval voltunk nászúton Rékával – tette hozzá a fitneszguru, de néhány dologban tévedhet.

© Fotó: Bors

A szemtanúk szerint ugyanis az idős úr utasát, tíz év körüli unokáját mentő vitte el (a mentőszolgálat eddig nem tudott tájékoztatást adni az állapotáról), és azt állítják, Norbi nagyon gyorsan hajtott.

– Ez a szakasz nagyon veszélyes – mondja az egyik közelben lakó, és hozzáteszi: – Norbi rettentően gyorsan jött, ezért vehette észre túl későn a Porschét a kikanyarodó bácsi.