Nokedlinagykövet lett Roberto, a mulatós masszőr - videó

A „mulatós masszőr” után újabb megtisztelő címet vívott ki magának Roberto. Az énekes, kedvenc köretének köszönheti az elismerését.

A „mulatós masszőr” után újabb megtisztelő címet vívott ki magának Roberto. Az énekes, kedvenc köretének köszönheti az elismerését.

A Nokedli című sláger szövegét annyira magukénak érezték a nyíregyházi háziasszonyokból verbuválódott Roberto Rajongói Klub, hogy összefogtak, és megválasztották kedvenc mulatós sztárjukat a Nokedli nagykövetévé. A kinevezési ceremóniára főztek is egy vájdlingra való galuskát kedvenc eledelükből Roberto legnagyobb meglepetésére.

Roberto már üzent is nagykövetként: nyugalmunk és egészségünk érdekében együnk legalább heti két alkalommal nokedlit!

– A minap csörgött a telefonom és a vonal végén egyik kedves hölgyrajongóm búgott a kagylóba. Már azt meglepődve hallgattam, hogy létezik nyíregyházán egy rajongói klubom. Aztán meg attól esett le az állam, hogy meghívtak egy közönségtalálkozóra, amivel kapcsolatban annyit ígértek, hogy egy életre szóló meglepetésben lesz részem. Igent mondtam azonnal, bár nem tudtam hova tenni, hogy valójában mire is gondolnak – elevenítette fel a közelmúlt történéseit Roberto.

– El is mentem, a találkozás a hölgyekkel nagyon jól sikerült. Nem csak süteménnyel, hanem frissen főtt nokedlivel is kínáltak. Bár pörkölt nem dukált hozzá, de azért jókat beszélgettünk és nótáztunk. Aztán jött a meglepetés: közölték velem, hogy a Nokedli nagykövetévé szeretnének avatni. Erre a rangos címre ugyan nem számítottam, de szerintem vicces egy kinevezés. És nagyon jól esett – mesélte lelkesen Roberto. – Innentől nem csak tisztségem, hanem kötelességem is, hogy mindenkit tisztelettel megkérjek, és felszólítsak arra, hogy az egészsége és nyugalma megőrzése érdekében legalább heti 1–2 alkalommal fogyasszon nokedlit! – tette hozzá a Sláger TV előadója.

A nyíregyházi asszonyok nokedlit főztek a büszke nagykövetnek. Mi mást?

Az Omega kolbászban utazik

Az Omega együttes a csabai kolbász nagykövete, az erről szóló dokumentumot Békéscsaba alpolgármestere és a zenekar két tagja, Benkő László és Debreczeni Ferenc írta alá. Egyelőre nincs hír arról, hogy az Omega miként képviseli a kolbász érdekeit. És ha már a kolbásznál tartunk, természetesen a pálinka sem maradhat nagykövet nélkül. A Magyar Pálinka-nagykövetség internetes oldalának tanúsága szerint, az egyedül­álló és értékes hungarikumnak számító ital köztiszteletben álló Pálinka Nagykövete nem más, mint a Karthago együttes gitárosa és menedzsere, Szigeti Ferenc.