Celeb

Megfosztotta Vivit Fecsó a luxustól

Fái

Létrehozva: 2020.01.25.

Egy válás majd’ minden családban sárdobálással jár. Nincs ez másként Vasvári Vivienék esetében sem. Kiderült, az egykori férj váratlanul és sok mindentől fosztotta meg kisfia édesanyját. Fecsó állítja: ő gondos apa, de Vivi luxusigényeit valóban nem finanszírozza.

Forrás: Bors

Történt, hogy Vasvári Vivien Insta-sztoriban kérte meg az álprofillal őt kritizáló követőit, hogy fogják be, és tűnjenek el az oldaláról. Közben elejtett egy mondatot: „két gyereket egyedül nevelek, nem nagyon kapok gyerektartást, az igazságot kiteregethetném ország-világ elé...”. Hiába volt csak egy elejtett mondat a hosszú monológban, megírta egy népszerű online magazin, Fecsó elolvasta, és felrobbant.

Fecsó kiakadt

Azt állítja, hogy nem fizetek gyerektartást?! – háborgott a luxusfeleség egykori férje. – Nagyon rosszulesik ez a vádaskodás. Tessék, itt vannak a banki kivonatok. Ennyit fizetek, pedig el sem váltunk. Kétszázötvenezer a gyerektartás, azon kívül a lakás kiadásából befolyt összeget is a gyerekre kell fordítania. Ma­gán­órák, nyelvoktatás, sport, minden, ami a kisfiunk fejlődéséhez szükséges. Nekem nem őt kell eltartanom a luxusigényeivel, hanem a gyereket. Közel félmilliót vállaltam havonta, minden benne van a válási papírokban, ami az asztalán porosodik szeptember óta. A megállapodást a félmilliós csomagról nem volt hajlandó aláírni, kevesellte az összeget. Miután kiderült, hogy a bíróság ennek a felét adná meg, inkább aláírja. Rá vártunk.

Fecsó biztos benne, születése óta mindent megtett a kisfiáért, hogy mindene meglegyen.

– Amerikában született, már az is több tízmillió forint volt, hogy ott is állampolgár legyen. Főállású orosz bébiszittert alkalmaztunk, hogy Vivi tudja csinálni mellette a dolgait. Onnantól, hogy külön költöztünk, fizettem, hogy a fiamnak továbbra is mindene meglegyen. Kértem, hogy amikor nálam van a gyerek, jöjjön a bébiszitter is, hiszen őt szokta meg a kicsi, de nem egyezett bele. Most már azért nem fizettem, mert nem engedte hozzám. Találtam egy másikat, aki csak hétvégén ér rá. Ha Vivihez megy, akkor fizetem a díját. Nem tettem utcára Vivit, volt lakása. Szeptemberben eljöttem, minek fizessek egy luxuslakást, havi hat-hétszázezerért, ha megoldott volt a lakhatása? A ruháimon kívül semmit sem hoztam el. Azért fizetem a gyerektartást, hogy legyen a gyerekkel, miért fizetném a bölcsődét? Miért kéne nekem autót fizetni Vivinek? Gyerektartást kell fizetnem, nem aszszonytartást! A befektetése pe­dig, amire nagyon jó kamatot kap, még nem járt le. Azt akarja, hogy fizessek visszamenőleg. Mit? Mi hiányzott neki? A gyereknek mindene megvan, Vivit nem nekem kell eltartanom. Az előző csávó is szépen csenget neki. Egy olimpiai bajnok nem kap annyit, mint ő a két gyerek után. Elég a mártírkodásból! Éljünk békében! – fakadt ki az apa.

Vivien válaszolt

Miután Vivien megtudta, hogy Fecsó a saját védelmében kitálal, az Instagramján hosszan fejtegette az igazát. Ebben benne van, hogy mennie kellett a nagy lakásból, hogy Fecsó nem fizeti az orosz bébiszittert és a bérelt Mercedest sem, csak egy Peugeot-t hajlandó finanszírozni. Mindezt tette úgy, hogy Vivi 32 milliója nála van kölcsönben. De a kétgyermekes anyukát nem lehet megtörni: „Így magam megoldottam ezt a problémát is!”– írta. A posztját úgy fejezte be: „jelenleg nincs szükségem senki pénzére sem! De nem egyedül szerettem volna a gyereket!”. A teljes szöveget jobb oldalon olvashatják.

Luxusválás

Ha a számokat, az igényeket nézzük, egyet nem szabad elfelejteni. A történetben luxus Vi­viről van szó, aki abban a műsorban, amiről a becenevét kapta, megmutatta, hogy ő nem egy átlagos nő, vele nem átlagos az élet, nyilván az igényei sem azok. Nem árult zsákbamacskát, a férje tudta, kit vesz el, kivel vállal gyermeket. Gondolhatta, hogy a válásuk és a vele járó költségek sem lesznek átlagosak.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158849_auto_resized.jpg
origo.hu

Már megint Magyar Péteren röhög mindenki - mémek!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27416_resized.jpg?avcount=1714032018
origo.hu

Kegyetlen embervadászat zajlik Kárpátalján

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17150605_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Fényképes bizonyítékot hozott a jövőből egy időutazó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159781_auto_resized.jpg
vg.hu

Nem tetszenek Brüsszelnek a magyar autópályák: eljárás indul, de a kormány sem hagyja annyiban

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155409_auto_resized.jpg
ripost.hu

Súlyos doppingbotrány, Kapás Bogi olimpiai érmet kaphat utólag

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27417_resized.jpg?avcount=1714032018
origo.hu

Összeomlott a Házasság első látásra egyik botrányos szereplője

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17153496_auto_resized.jpg
astronet.hu

Ennek a 4 csillajegynek beteljesülést hoz a Skorpió telihold

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156374_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Azt hittem, másnapos vagyok” – Viszketés jelezte, hogy rákos lett a fiatal férfi

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160216_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Az a kérdés, hogy ez szívedre vagy az eszedre hallgatsz” – Gyöngyi meghozta a végső döntést, Csabi azonnal könnyekben tört ki

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156414_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160763_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Úgy voltam vele, hogy ilyen nem fog sűrűn előfordulni" - Marics Peti félmilliót bukott

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/mdyfu-csX3A3GlEstCCzECKRakaIIaCgBsc9Fd695U8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2U5N2U1ODYwOTdkYTQ5MDdhOTY3MzdmMTE0YmI2YmE4.jpg
Botrány

"A tiszteletet, alázatot gyakorolni kell!" – T. Danny-nek üzent a magyar sztárjósnő

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/rLsNASLz32klBDNttxDyorGsPE21L4wjFgnTh_Dt1dE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMwYjQwNmU4ZTYzZDQ3ZTlhN2NhYmI0NTE3NDk0NmVh.jpg
Tippmix

"Úgy voltam vele, hogy ilyen nem fog sűrűn előfordulni" - Marics Peti félmilliót bukott