Celeb

Magánklinikán szül Szabó Zsófi

kbv

Létrehozva: 2017.11.22.

Egy éve ilyenkor még inzulinrezisztenciájával küzdött, és talán arra is felkészült, hogy sosem lehet gyereke Szabó Zsófinak. Ám az élet megajándékozta a legnagyobb csodával, a műsorvezető már a kilencedik hónapban jár, gyakorlatilag csak napjai vannak hátra a szülésig. Zsófi hétfőn egy időre elköszönt férje, Zsolti nyíregyházi családjától, mivel már nem vállalja a többórás utazást. A mű­sor­vezető négyszáz adás után a Story Extra stábjától és a nézőktől is elbúcsúzott egy kis időre, most már csak a születendő kisfiára szeretne koncentrálni. A csinos műsorvezető az utolsó napokat az időközben elkészült törökbálinti otthonukban tölti, csomagol, és várja az első fájdalmas, de örömteli jeleket, amikor el­in­dulhatnak a kór­házba.

Az RTL Klub sztárja információink szerint egy ma­gánkórház ké­nyelmes és biz­tonságos szülészetén hozza majd világra első babáját. A szü­lészet-nő­gyó­gyászati ma­gánklinikán minden rendelkezésre áll, még akkor is, ha bármilyen komplikáció me­rül fel a kismamával vagy a babával kapcsolatban, ugyanis nemcsak szülőszoba, hanem maximálisan felszerelt műtő is van. Az intézményben lehetőség van egy­ágyas szobára, az édesapa jelenlétében vajúdhatnak a kismamák, akiket nem a kórházak megszokott rideg csempés világa vár, hanem kényelmes szülőszobák. A babákat lehetőség van természetes úton és császármetszéssel is világra hozni. Az állami kórházaktól teljesen eltérően pedig arra is lehetőség van, hogy ha szülés közben úgy alakul, hogy császárra is szükség lehet, annál is jelen legyen az apuka.

Természetesen a szobákhoz jár saját fürdőszoba és nővérek is, akik nemcsak a kicsik, hanem a szülők jólétéről is gondoskodnak.

Azt nem tudni, hogy Zsófi és férje milyen extra szolgáltatásokat vesz igénybe. A műsorvezető ismerősei szerint semmilyen extra kívánsága nem volt Zsófinak és Zsoltnak. A legfontosabb számukra a klinika szakmai felkészültsége. De az is érthető, hogy mint minden szülő, Zsófiék is a legjobbat szeretnék gyermeküknek. 

A klinika honlapja szerint a leg­olcsóbb, hatszázezer forintos csomagárban a kismama és kispapa két éjszakát tölthet bent egy komfortos családi szobában, ahol a bébi mindvégig a szülőkkel lehet. Ez azért is jó, mert otthon sem lesz ez másképp, a friss szülők pedig egyből belerázódhatnak a majdani rutinba.

Az ellátáshoz ez esetben jár napi háromszori főétkezés, étkezési menüválasztás, tévé és internet is. A szülés után és az azt követő napokon pedig egy speciális szaktudású csecsemős nővér foglalkozik a kismamával és a babával, maximálisan felkészítve őket az otthoni nehézségekre. 

Úgynevezett exkluzív csomag is választható, ezért már elég mélyen a zsebébe kell nyúlnia a szülőknek, ez ugyanis másfél millió forint is lehet, ha komplikációk lépnek fel, még ennél is több. Ha ezt választják Zsófiék, három napot tölthetnek a biztonságos kórház hotelszobájában ugyanolyan feltételekkel, mint az ol­csóbb csomagban, csak ez esetben az étlapról bármit rendelhetnek, akár naponta ötször is, és az anyukának és a babajának is többféle vizsgálat jár. Az ellátást természetesen nemcsak a kismama, hanem a családdal bent alvó kispapa is kapja.

Jakuzziban is lehet vajúdni

Természetesen nem Szabó Zsófi és férje, Zsolti az a hazai celebvilágban, akik egy magánklinika diszkrécióját választották a nagy napra. Ördög Nóri Micit és Vencit két különböző, egy pesti és egy budai intézményben hozta világra, ahogy Sebestyén Balázs felesége, Viki sem közkórházban vajúdott. Mádai Vivien az apás szülést választotta szintén egy magán- intézményben, ahogy druszája, Luxus Vivien is kijelentette várandóssága elején, ha nincs tv és jakuzzi, ő bizony nem szül.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17090027_auto_resized.png
origo.hu

Húsvéti kvíz: Ön tudja a választ az ünneppel kapcsolatos kérdéseikre?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26470_resized.jpg?avcount=1711727714
origo.hu

Magyar Péter egy ócska, undorító, gyáva sz.ar alak volt és marad is

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084687_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megdöbbentő, babahírt közölt máris a Házasság első látásra párja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17091212_auto_resized.jpg
vg.hu

Meglepő katonai szövetségest talált Oroszország

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17086839_auto_resized.jpg
ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17091237_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Főügyész Magyar Péter felvételéről: így nem törölhető a tartalom

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26469_resized.jpg?avcount=1711727714
origo.hu

Retteghet Zelenszkij, súlyos fenyegetést kapott

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17075366_auto_resized.jpg
lakaskultura.hu

Keleti inspiráció Tatabányán: sötét, zegzugos lakásból modern, légies otthon

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17091872_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Rendőrök lepték el az eltűnt kétéves Danka otthonát: Markológéppel ássák fel a területet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26355_resized.jpg?avcount=1711727714
vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084794_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Sokan csak most tudták meg és alig hiszik el, mit jelent valójában a WC kifejezés

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17079298_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Kiszállok" – Ennyi volt, Till Attila elbúcsúzott

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/Z8rwq_CfbNiXhHhu0NaJpJktX4FR1EXyD8kgiv7cvas/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50Lzk5OTk0OTAyMjMxYzQ1OTFhYTA2MGE3NTBjNDRmZTAx.jpg
Vallomás

Makranczi Zalán kitálalt a Szinetár Dórával való házasságáról

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/LCJKiSzTBvHuApXX4j_M64L3eEWQnW87jW3jwK-M6ks/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzNiM2FlZWI5MGJlMDRjMTBhNWM5ODBkZTZhZTEyMWQ2.jpg
Bejelentés

Nagy bejelentést tett a TV2 a legnépszerűbb műsoráról