Kudarca után elvan irodájában Szíj Melinda

Hiába a tehetségkutatós harmadik hely, egy ideje eltűnt a köztudatból a csíkos szatyráról és szoprán hangjáról elhíresült énekesnő. Új dalával A Dalban próbálkozott, sikertelenül. Jelenleg asszisztensként dolgozik egy irodában.  
Hiába a tehetségkutatós harmadik hely, egy ideje eltűnt a köztudatból a csíkos szatyráról és szoprán hangjáról elhíresült énekesnő. Új dalával A Dalban próbálkozott, sikertelenül. Jelenleg asszisztensként dolgozik egy irodában.  

„Mostanában keveset szerepel a médiában Szíj Melinda, pedig egy nagyon jó számmal indult A Dal válogatójában is. Nem jutott be a Hitem őrzöm című szám, pedig a saját oldalán is rengetegen hallgatták meg. Persze, ha félmeztelenül adta volna elő, biztos nagyobb a siker, igaz?” – írta felháborodottan egy olvasónk.

Rajongói hiányolják a tévéből, műsorokból Szíj Melindát, nem véletlenül, hiszen sokak szívébe beköltözött a Megasztár ötödik szériájának bronzérmes közönség kedvence. Karrierje csak úgy szárnyalt a tehetségkutató után, de a figyelem középpontjából valahogy mégis kikerült az elmúlt években. A Dal 2018-ban tervezte a nagy visszatérést, a Hitem őrzöm című számmal, de nem jutott át a válogatón.

– Nem firtatom az okát, tudomásul vettem. Bizonyára így kellett történnie. 350 pályázati mű közül a legjobb tízbe bekerülni nem egyszerű dolog. Ami feltétlen öröm, hogy a közösségi oldalam a látogatók körében nagy tetszést aratott. Ez egyértelmű visszacsatolás nekem, hogy jó az az irány, amin alkotótársaimmal haladunk – bizakodik a 48 éves énekesnő, aki szerint a köztudatban maradás nem feltétlen fontos egy előadói karriernek.

– Aki szeretne megtalálni és szemfüles, az megtalál. A magam útját járom, a közönség szeretete visz mindig tovább – mondta az egyébként jogi asszisztensként dolgozó tehetség, akinek egyáltalán nem hiányzik a csillogás és a vakuk kereszttüze, hobbiként tekint az éneklésre.

– Én a természetes fényt szeretem. Véleményem szerint különbséget kell tenni aközött, aki hivatásszerűen az éneklésből él attól, aki mellékfoglalkozásként űzi a muzsikálást – vélekedik az énekesnő, aki szerint az önmenedzselés is kiválóan működhet.

Aranylemezig jutott

– Nevét 2010-ben ismertük meg, amikor a Megasztár ötödik szériájában a harmadik helyezésig jutott.
– Első lemeze, a Foltos úton hónapokig vezette a Mahasz eladási listáját és aranylemez lett.
– 2012-ben Edith Piafot alakított a Győri Balett Rózsaszínház című darabjában, és önálló műsort is összeállított saját lírai dalaiból és más, örökzöld slágerekből.

Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors