Koós János özvegye: Már nem is élek, csak létezem

November 20-án töltötte volna be a 82. életévét a legendás táncdalénekes, Koós János. Az idén márciusban elhunyt sztár özvegyének így az utóbbi pár nap, ha lehet mondani, még nehezebb volt, mint a mögötte álló hónapok. Korábban mindig nagy volt ilyenkor a sürgés-forgás a konyhában, a készülődés. Most azonban - saját szavaival élve - már nem is igazán él Dékány Sarolta.

Évtizedekig voltak házasok © Bors

"Én már nem is élek, csak létezem. Emlékszem a régi születésnapokra. Nem jártunk étterembe, én sütöttem, főztem itthon, és jött a család köszönteni őt. Mindig kieszeltünk valami apróságot, aminek örül. De már nincs öröm az én életemben sem, csak ha jönnek a gyerekek, az unokám" - nyilatkozta a Blikknek az özvegy, hozzátéve: a közelgő karácsony hasonlóképp nehéz lesz számára szeretett férje nélkül. "Nagyon hiányzik, nem tudom még, hogy mi lesz karácsonykor, de úgy érzem, nincs több ünnep Jani nélkül."

Mézeskalács alapreceptet keresel? Próbáld ki a kedvencünket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors