Celeb

Király Viktor: 20 évesen éretlen lettem volna az apaszerepre – interjú

Bors

Létrehozva: 2021.06.27.

Az apaság nem egyszerű feladat, és ezt az elmúlt egy évben az énekes is megtapasztalta. Kolen, a kisfia előhozta az aggódó énjét, ta­lán túlságosan is.

Forrás: Bors-archív

Milyen apának tartja magát?

Anita, a feleségem elnevezett para papának. Mert minden, a gyerekkel kapcsolatos dolgon többször is átrágom magam. Nem hiszem, hogy a személyiségemet nagyon megváltoztatta volna az apaság, Kolen érkezése előtt is volt bennem elővigyázatosság és felelősségtudat. De most, hogy ő itt van, ez felerősödött. Jó szülőnek érzem magam, de meg kellene kérdezni Anitától, hogy milyennek tart. Abban biztos vagyok, meg fogom teremteni a fiam számára, amire szüksége van. Amitől egy kicsit félek az az, hogy a zenészekre jellemző instabil, stresszes életforma nehogy hatással legyen rá.

Mi miatt aggódik leginkább a fiával kapcsolatban?

Ha csak egy éjszakára külön vagyunk Kolentől, én teljesen kivagyok. Azon rágódom, mi lesz, ha történik vele valami. Anita az első órában nagyon zaklatott, de aztán megnyugszik. Körülbelül 6000 fotó és videó található a telefonomon, ilyenkor azokat szoktuk nézegetni.

Készült az apaságra?

Szándékosan toltam későbbre a gyerekvállalás idejét, mert még magammal akartam foglalkozni. Ez nem azt jelenti, hogy most nem szeretnék, de 37 évesen már meg tudom osztani a figyelmemet. Mostanra felépítettem a karrieremet, és megteremtettem az egzisztenciámat, így Kolen pont jókor érkezett. 20 évesen éretlen lettem volna az apaszerepre. 

Mennyire veszi ki a részét a gyereknevelésből?

Míg a kisfiam féléves nem lett, mindenből maximálisan kivettem. A párom számíthatott rám az altatás, a fürdetés, a pelenkázás és az etetés idején is. Aztán Kolen hirtelen nagyon anyássá vált. Hiába szeretném én elaltatni, nem engedi, az anyukáját akarja. Ezzel mondjuk a hajnali kelést is megúszom. 

Átvett valamit a nevelés terén az édesapjától? 

Gyerekkoromban az apám kevésbé volt jelen az éle­tünkben, mert el kellett tartania a családunkat Amerikában. Ilyen értelemben én teljesen más vagyok, mert rengeteg időt töltök a fiammal. Az majd csak később fog kiderülni, hogy nevelés szempontjából mennyire hasonlítok rá. Az ikertestvéremmel, Bennel sem beszélgetünk gyereknevelési kérdésekről, feleslegesnek tartom összehasonlítgatni, ki hogy terelgeti a gyerekét. Sajnos Ben még nem találkozott Kolennel személyesen. Az ő kisfia már 4 éves, és mindig azt kérdezi, mikor láthatja az unokatestvérét. 

Hogyan hatott a párkapcsolatukra a kisfiuk érkezése?

Kolen születése előtt a kis problémákból is nagyot tudtunk csinálni. Mióta ő megvan, ez kevésbé jellemző ránk, de nem szűnt meg teljesen. Mindketten home office-ban dolgozunk, és ez azt jelenti, hogy akkor is össze lennénk zárva napi 24 órában, ha nem lenne gyermekünk. Néha mindketten saját programokat szervezünk, így van egy kis különlét. 

Kettesben is csinálnak programokat?

Igen, van rá igény. Szoktunk randiestéket tartani, ilyenkor valamelyik nagyszülő vigyáz Kolenre. Mivel na­gyon anyás, úgy kell el­mennünk otthonról, hogy ne lássa, amikor Anita ki­lép a házból, különben el­kezd sírni. Napközben szünet nélkül csüng az anyukáján, egyszerűen nem akarja elengedni. De ezt csak itthon csinálja, ha kint vagyunk a városban, nem. Remekül kijön a gyerekek­kel, és nagyon barátságos.

Mennyire szigorú szülő?

A feleségem sokkal engedékenyebb, én egy kicsit keményebb vagyok. Kolen kezdi feszegetni a határait, de igyekszem már most úgy nevelni, hogy tudja, meddig mehet el. 

Már tanítgatja is valamire?

Labdázni próbálunk, de még nem érti a lényegét. Viszont a kezdetektől fogva angolul beszélek hozzá, ez nekem nagyon fontos.

Hallotta már énekelni?

Odahaza már igen. Nemrég gitározás közben odajött hozzám, ráhajolt a térdemre, és láttam a szemén, hogy mintha kicsit fátyolosabb lett volna. Szerintem meghatódott. Nagyon jó érzés volt. Talán egy nap írok neki egy dalt. 

Örülne, ha a nyomdokaidba lépne a zenei pályán?

Ha énekes szeretne lenni, kézen fogva vezetném, segíteném, ha ügyvéd, annyit tehetek, hogy kifizetem az iskoláját. 

Szeretnének kistestvért a fiuknak?

Nekünk most tökéletes így hármasban. Spontán módon fogant meg a kisfiunk, és ha eljön az ideje, a testvére is megérkezik majd hozzánk.

Névjegy

Született: 1984. március 29., New York

Énekes

Édesapja, Király Tamás az Universal és a Color együttes tagja volt, majd az EMI lemezkiadó kreatív igazgatója lett. Édesanyja, Király Gabriella pedig a Cini és a tinik nevű együttes énekesnője volt. Nővére, Király Linda szintén énekesnő, ikertestvére, Benjamin pedig hobbiszinten foglalkozik zenéléssel. 1999-ben költöztek vissza Magyarországra. Kezdetben Bennel Twinz néven alapítottak együttest. 2008-ban jelentkezett a Megasztár negyedik szériájába, megnyerte, így ő lett az Év Hangja. Azóta nincs megállás.

Díjai: VIVA Comet – Legjobb férfi előadó (2014), Szenes Iván-díj (2020)

Televíziós műsorok: Az ének iskolája (egyik tanár). Star Academy (zsűritag), Sztárban sztár, A Nagy Duett, Sztárban sztár +1 kicsi (zsűritag).

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27420_resized.jpg?avcount=1714033214
origo.hu

Fontos beszédet mond Orbán Viktor - ÉLŐ

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27416_resized.jpg?avcount=1714033214
origo.hu

Kegyetlen embervadászat zajlik Kárpátalján

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159166_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Meglepő ajándékot kapott Shane Tusup: „Szabályosan lesokkolt”

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159382_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Baljós árnyak: Finnország kihúzta a gyufát az oroszoknál

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160844_auto_resized.jpg
ripost.hu

Nem kérnek többet Manuelből: kiverte a biztosítékot a koncertje után a botrányos sztár

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161230_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Egymásnak teljesen ellentmondva mérnek a balos közvélemény-kutatók

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27417_resized.jpg?avcount=1714033214
origo.hu

Összeomlott a Házasság első látásra egyik botrányos szereplője

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159499_auto_resized.jpg
travelo.hu

Nem engedik fel a magyar hegymászót a világ egyik legmagasabb csúcsára

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17154686_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Érdemes várni a tankolással, remek hírt kaptak a magyar autósok

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160943_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megbolondult az időjárás? Elképesztő, ami most jön!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160029_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Meg van írva: 3 csillagjegy kapcsolata hamarosan véget ér!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/mdyfu-csX3A3GlEstCCzECKRakaIIaCgBsc9Fd695U8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2U5N2U1ODYwOTdkYTQ5MDdhOTY3MzdmMTE0YmI2YmE4.jpg
Botrány

"A tiszteletet, alázatot gyakorolni kell!" – T. Danny-nek üzent a magyar sztárjósnő

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/rLsNASLz32klBDNttxDyorGsPE21L4wjFgnTh_Dt1dE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMwYjQwNmU4ZTYzZDQ3ZTlhN2NhYmI0NTE3NDk0NmVh.jpg
Tippmix

"Úgy voltam vele, hogy ilyen nem fog sűrűn előfordulni" - Marics Peti félmilliót bukott