Két szereplő is kiszáll a luxusfeleségek realityjéből

Köllő Babett és Vasvári Vivien nem vállalt szerepet a Feleségek luxuskivitelben című reality következő évadában – tudta meg a Blikk.

A színésznő és a modell ikonikus alakjai voltak a showműsornak, most mégis úgy döntöttek, kiszállnak.

– Ez a reality fontos mérföldkőnek számított az életem és a karrierem során. Ennek a műsornak köszönhetem, hogy ismert lettem és bekerültem a média világába – kezdte a lapnak Vivien.

© Bors

– A sztori által megkívánt szerep szöges ellentéte annak az embernek, aki én valójában vagyok, és azoknak a dolgoknak, amikben hiszek. A második évad végére úgy éreztem, ezt a karaktert már nem szeretném tovább játszani. A Viasat és én is sokat köszönhetünk egymásnak, ezért a legutóbbi, harmadik évadot a producerek kérésére elvállaltam gesztusból. A jövőben azonban olyan más produkciókban kívánok részt venni, amelyekben magamat tudom adni, amelyek révén megismerhetik az emberek az igazi oldalamat, és amelyek – legfőképpen – a szakmai karrierem továbbépítését szolgálják. Elgondolkodtam, hogy saját műsort is csinálnék, vagy esetleg műsorvezetőként is kipróbálnám magamat – magyarázta a modell.

© Bors

Mint azt már korábban láthattuk, Köllő Babett a Sztárban sztár legújabb évadának zsűriasztalánál foglal helyet.

– A régi szerződésem lejárt, az új pedig egy másik csatornához köt – mondta röviden.

A Blikk úgy tudja, a korábbi szereplők maradnak: újra feltűnik majd Csősz Bogi (36), Molnár Nini (29), Nagy Noémi (33), Polgár Tünde (47) és Yvonne Dederick is, ám még mindig lázasan castingolnak, hogy megtalálják a két szereplő méltó utódját.

A lap megkeresésére a Viasat3 sajtóosztálya megírta:

„Ahogy szinte minden szezonban, így most is lesznek a szereplőgárdát érintő változások, lesznek visszatérő és teljesen új karakterek is, ám a pontos részleteket még korai lenne elárulnunk. Egy biztos, ez az évad is rengeteg meglepetést és izgalmat tartogat a nézők számára”

Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors