Ismét alaposan mellényúltak: rondábbnál rondább ruhákban jelentek meg a sztárok a vörös szőnyegen

Ezekért a ruhákért nem sokan dícsérik majd meg őket...
Ezekért a ruhákért nem sokan dícsérik majd meg őket...

A hétvégén tartották Santa Monicában a 24. Critics’ Choice Awards-ot, melyen - mint minden más díjátadón - igen szép számmal jelentek meg a legnagyobb hírességek. Mint az lenni szokott, a nyertes - és persze vesztes - filmeket most is túlragyogták a legjobban öltözött sztárok, azonban sajnos most is voltak jó páran, akik alaposan mellényúltak, már ami a megfelelő ruhaválasztást illeti. Na jó, ne szépítsünk: volt, aki jobban járt volna, ha egy fürdőköpenyben jön el, mint abban, amit végül magára húzott...

Olivia Munn - akit többek közt a legutóbbi X-men filmben, az Apokalipszisben is láthattunk, de a széria következő részében is feltűnik - nem túl sok kritikus tetszését nyerte el fehér alapon fekete pöttyös ruhájával. Sokak szerint ugyanis a flamencós ihletésű darab sok helyre jó, de azért egy díjátadóra nem.

© AFP

Dina Shihabi - akit a legjobb sorozat-mellékszereplő díjára is jelöltek idén - ugyancsak átgondolhatta volna, mit húz magára. Ruháján ugyanis annyi flitter volt, hogy könnyen lehet, még a világűrből is látták.

© AFP

A Bohém Rapszódia sztárja, Lucy Boynton sem mozog még igazán otthonosan a vörös szőnyegen. Mással nem igazán tudjuk magyarázni azt a ruhát, amit maximum egy nagymama teapartira lehetne felvenni.

© AFP

Annie Potts szintén jelölt volt, ám ez sem akadályozta meg abban, hogy több számmal nagyobbnak tűnő ruhába bújjon. A pufi ruhaujjról nem is beszélve...

© AFP

Judith Light - aki többek közt a felújított Dallas-sorozatban, illetve a Betty, a csúnya lányban szerepelt - sem igazán győzte meg a divatrajongókat. Nehéz eldönteni, hogy ruhájának a színe vagy inkább a szabása a zavaróbb.

© AFP

De hogy ne csak a hölgyeket ekézzük: Billy Porter előadóművész is alaposan mellényúlt. Ilyen ruhahorrort maximum Kanye Westből néznénk ki. Tényleg nem találunk szavakat rá.

© AFP

És akkor zárjuk a sort a rapper Boots Riley-val és vendégével, akik alighanem egy pizsamapartira készültek eredetileg.

Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors