Három nőt szédít egyszerre Vastag Csaba

Nagy csibész a sármos énekes! Nem is lepődtünk meg, hogy egy-két lánnyal is láttuk bulizni a szigeten, miközben egy harmadikról hiszik, hogy a barátnője.

Nagy csibész a sármos énekes! Nem is lepődtünk meg, hogy egy-két lánnyal is láttuk bulizni a szigeten, miközben egy harmadikról hiszik, hogy a barátnője.

Mi lenne más? Vastag Csaba megadta a módját, nem tülekedett a K-hídnál, hanem VIP-jachttal érkezett a Sziget fesztiválra. Persze az ilyen sztáros belépőhöz gyönyörű nő is tartozik. Ott is volt vele egy szép, szőke lány. Ha egy ismert ember magával cipel valakit egy ilyen eseményre, ahol fotósokba botlik, akkor az azt jelenti, hogy a kapcsolat nem kérészéletű, hiszen felvállalja a nyilvánosság előtt. Meg is lepődtünk, hiszen Csaba sosem szeretett szerepelni, nyilvánosan mutatkozni a barátnőivel.

Ezzel a szép szőke lánnyal érkezett a koncertre... © Bors

A csinos szőke lányról annyit sikerült megtudni, hogy civil, és hónapok óta találkozgatnak. A fotókon látszik, hogy meghitten beszélgettek, hiába érkeztek társasággal.

Micsoda szép történet! Lett volna, de a love story hirtelen más fordulatot vett. A VIP-ben, ahol Csaba és a szőke lány tartózkodott, egyszer csak feltűnt az énekes régi barátnője, Kata. Ő az a lány, akit, miután Csaba megnyerte az X-Faktort, egyszer-kétszer megmutatott.

...ahol megjelent a régi szerelme… © Story Magazin

Tiniszerelem volt, még Veszprémben kezdődött. Csaba nem titkolta, hogy barátnője van, csak éppen nem be­szélt róla. Katával sokáig, közel 16 évig voltak együtt. Egyszerre lettek felnőttek, a lány mellette volt élete minden fontosabb lé­pésénél. Igaz, mindig a háttérben. Nem csoda, hogy megviselte őket a szakítás. Csaba persze erről sem beszélt. Szóval akkor este, a Rihanna-koncerten találkoztak a Szigeten. Nagy szeretettel üdvözölték egymást Ka­tával. Volt szájra puszi és vad flörtölés. Ezt viszont a szép szőkeség, akivel Csaba érkezett, nem nézte jó szemmel. Győzött az önbecsülés, és a lány otthagyta a volt barátnőjével diskuráló énekest.

...miközben a hírek szerint Görgényi Fruzsina a partnere

Csípős

Nem lepődnék meg, ha jönne egy helyreigazítási kérelem: „Nem igaz, hogy Vastag Csaba három nőt szédít. Többet.“ Tóth Béla Endre

Történnek ezek a dolgok ak­kor, amikor egy magazin a napokban megírta, hogy Csaba összejött a Grease című darabból a partnernőjével, Görgényi Fruzsinával. Kétségtelen, az énekes ezt a közösségi oldalán cáfolta. A színésznő azóta is hallgat.

Lehet így, lehet úgy, minden­esetre azt kívánjuk Vastag Csabának, hogy találja meg a boldogságot!