Celeb

Három nőt szédít egyszerre Vastag Csaba

Bors

2016. augusztus 15. hétfő 05:30

<p>Nagy csibész a sármos énekes! Nem is lepődtünk meg, hogy egy-két lánnyal is láttuk bulizni a szigeten, miközben egy harmadikról hiszik, hogy a barátnője.</p>

Mi lenne más? Vastag Csaba megadta a módját, nem tülekedett a K-hídnál, hanem VIP-jachttal érkezett a Sziget fesztiválra. Persze az ilyen sztáros belépőhöz gyönyörű nő is tartozik. Ott is volt vele egy szép, szőke lány. Ha egy ismert ember magával cipel valakit egy ilyen eseményre, ahol fotósokba botlik, akkor az azt jelenti, hogy a kapcsolat nem kérészéletű, hiszen felvállalja a nyilvánosság előtt. Meg is lepődtünk, hiszen Csaba sosem szeretett szerepelni, nyilvánosan mutatkozni a barátnőivel.

A csinos szőke lányról annyit sikerült megtudni, hogy civil, és hónapok óta találkozgatnak. A fotókon  látszik, hogy meghitten beszélgettek, hiába érkeztek társasággal.

Micsoda szép történet! Lett volna, de a love story hirtelen más fordulatot vett. A VIP-ben, ahol Csaba és a szőke lány tartózkodott, egyszer csak feltűnt az énekes régi barátnője, Kata. Ő az a lány, akit, miután Csaba megnyerte az X-Faktort, egyszer-kétszer megmutatott.

Tiniszerelem volt, még Veszprémben kezdődött. Csaba nem titkolta, hogy barátnője van, csak éppen nem be­szélt róla. Katával sokáig, közel 16 évig voltak együtt. Egyszerre lettek felnőttek, a lány mellette volt élete minden fontosabb lé­pésénél. Igaz, mindig a háttérben. Nem csoda, hogy megviselte őket a szakítás. Csaba persze erről sem beszélt. Szóval akkor este, a Rihanna-koncerten találkoztak a Szigeten. Nagy szeretettel üdvözölték egymást Ka­tával. Volt szájra puszi és vad flörtölés. Ezt viszont a szép szőkeség, akivel Csaba érkezett, nem nézte jó szemmel. Győzött az önbecsülés, és a lány otthagyta a volt barátnőjével diskuráló énekest.

Csípős

Nem lepődnék meg, ha jönne egy helyreigazítási kérelem: „Nem igaz, hogy Vastag Csaba három nőt szédít. Többet.“ Tóth Béla Endre

Történnek ezek a dolgok ak­kor, amikor egy magazin a napokban megírta, hogy Csaba összejött a Grease című darabból a partnernőjével, Görgényi Fruzsinával. Kétségtelen, az énekes ezt a közösségi oldalán cáfolta. A színésznő azóta is hallgat.

Lehet így, lehet úgy, minden­esetre azt kívánjuk Vastag Csabának, hogy találja meg a boldogságot! 

További cikkek

Szexi

Milliókat keresek a meztelenkedéssel, és édesanyám a legnagyobb rajongóm!

Dráma

Tovább gyűrűzik a Kulcsár Edina féle botrány

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: 24 év után jutottak ki, pont nélkül zártak – lemondott a kapitány

metropol.hu

Ez gyors volt! Kulcsár Edina már a nevét is megváltoztatta

origo.hu

A sünök miatt jött létre a rengeteg ember halálát okozó szuperbaktérium

nemzetisport.hu

Arsenal: közös megegyezéssel távozik a védő – hivatalos

origo.hu

Ezek a világ legfényűzőbb börtönei - galéria

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 19.: az Oroszlán megmutatja az igazságot, a Vízöntő jelet kap

vg.hu

Koronavírusban elhunyt az énekesnő, aki szándékosan fertőzödött meg

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Kell egy kis idő, hogy ezt feldolgozzuk – Bánhidi Bence

origo.hu

Így szerezték meg jogosítványukat apáink, nagyapáink - galéria nosztalgiázóknak