Gaál Noémi: Nagy ajándék ez a boldogság

Tamással mindennap megéljük a magunk kis boldogságát – nyilatkozta a Borsnak Gaál Noémi. A csinos időjósra ugyanis rátalált a szerelem. A nem remélt öröm egy munkamegbeszélésből bontakozott ki, a páros már össze is költözött.
Tamással mindennap megéljük a magunk kis boldogságát – nyilatkozta a Borsnak Gaál Noémi. A csinos időjósra ugyanis rátalált a szerelem. A nem remélt öröm egy munkamegbeszélésből bontakozott ki, a páros már össze is költözött.

Tavaly tavasszal sokakat sokkolt a hír, hogy az egykori álompár, Gaál Noémi és Maloveczky Miklós 14 év után szakítottak. A kapcsolatukat nem egy harmadik fél megjelenése szakította szét, egyszerűen kihűltek az érzelmek, mondták akkor a felek, akiket a szép elválás ellenére is megviselt a szakítás.

Gaál tavaly áprilisban azt nyilatkozta, hogy nem gondolkodik új partneren, elképzelni sem tudja, hogy lesz még valaki az életé­ben, akit szeretni fog. Éppen ezért nem is erőltette a kérdést, az energiáit a munkába és a barátokba fektette. Gondolta, ha jönnie kell a nagy Ő-nek, hát majd jön magától. Az időjósnak igaza lett. Az új szerelem egy munkamegbeszélésen köszöntött az életébe.

Boldog és mosolygós. Gaál Noémi és párja már be is mutatták egymást a családjaiknak © Móricz István

– Évekkel ezelőtt, amikor még a TV2-nél dolgoztam, Tamás megkeresett egy ajánlattal, de abból nem lett semmi. Sokáig nem is láttuk egymást, majd április elején véletlenül összefutottunk. Nem ismertem meg, ő viszont igen. (...) Pár szót váltottunk, majd mentünk a ma­gunk dolgára. Rövid időn belül újra megkeresett, majd találkoztunk, és fokozatosan kerültünk közelebb egymáshoz. (....) Hálás vagyok a sorsnak, hogy nem kellett többszöri nekifutással párt keresnem. Bár bevallom, nem is akartam keresni. Hagytam volna, hogy az élet megoldja – mond­ta Gaál Noémi a Best magazinnak.

Az időjóst felhívta a Bors, aki elmondta nekünk: kapcsolatukban minden a lehető legjobban halad, be­mutatták már egymást a családjaiknak, és össze is költöztek.

– Nagyon nagy ajándék ez az érzés, amit kaptam az élettől – mondja a szerelemről lapunknak Noémi – Szerencse kell hozzá, hogy ilyen boldogságot kapjunk, és persze az a két ember is, akik működtetik ezt. Tamással mindennap megéljük a magunk kis boldogságát, ennél többet nem is kérhetnék.

Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors