Fütyül a korára a 74 éves Korda György

Hetvennégy éves múlt tegnap Korda György, de születésnapja helyett inkább fél évszázadon is túlmutató karrierjét ünnepli. Az énekes különleges koncertsorozatba vág bele a feleségével.
Hetvennégy éves múlt tegnap Korda György, de születésnapja helyett inkább fél évszázadon is túlmutató karrierjét ünnepli. Az énekes különleges koncertsorozatba vág bele a feleségével.

Korda Györgynek tegnap volt a hetvennegyedik születésnapja, de hatalmas parti helyett kettesben ünnepelt a feleségével. – Finom vacsorával és pezsgőzéssel kedveskedett Klárika – mesél az estéjéről az énekes.

– Ennyi kis ünneplést még megérdemlek, amúgy meg ez is csak ugyanolyan születésnap volt, mint a többi. Ötvenöt év a színpadon viszont büszkeséggel tölt el, de nem tagadom, hogy nyomaszt a jövő, mert folyamatosan tűnnek fel a fiatal énekesek.

Korda György eközben úgy véli, hogy felesleges összevetni a régi és az új generáció előadóit, s próbál nem foglalkozni a korával. – Célokat tűzök ki magam elé, és igyekszem őket megvalósítani ahelyett, hogy az éveim számával törődnék – mondja.

– Szerencsére könnyű a dolgom, mert van egy csodás feleségem, aki nemcsak az életben, hanem a színpadon is a partnerem. Pont ennek köszönhetem, hogy nem kell egész évben a saját régi dalaimat énekelnem, hanem újíthatok. Klárikával az életművünk egészéből szemezgetünk az idei koncertek során – vázolta fel tervét Korda, aki szponzorok híján kénytelen volt letenni a nagyzenekaros turnéról.

– Vannak egyéb látványos show-elemek – teszi hozzá. – Egy hatalmas, harminc méteres kivetítő lesz mögöttünk a színpadon, amin régi felvételek pörögnek majd, s persze szeretnék pár ifjú előadót is vendégül látni. Be kell valljam, hogy a feleségem mellett ők tartanak még engem igazán fiatalon.

A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors