Fél év kapcsolat után Kulcsár Edina már házasodna

Csak fél éve járnak, de már nagy döntésre készülnek. Kulcsár Edina és szerelme között többször szó esett az eljegyzésről, az Aktív műsorvezetője bármikor igent mondana kedvesének.
Csak fél éve járnak, de már nagy döntésre készülnek. Kulcsár Edina és szerelme között többször szó esett az eljegyzésről, az Aktív műsorvezetője bármikor igent mondana kedvesének.

Már túl van egy eljegyzésen és annak felbontásán is a világ második legszebb nője, Kulcsár Edina, ez azonban nem vette el a kedvét a házasodástól.

Kulcsár Edina a 2014-es Miss World versenyen lett első udvarhölgy © Bánkúti Sándor

– Akkor megbeszéltem magammal, hogy az összes férfi balfék, de erre Csuti rácáfolt szerencsére – zárta rövidre a múltját érintő érzékeny témát. Edina ugyanis a szépségverseny után szakított vőlegényével. Röviddel a csalódás után a modell-műsorvezetőre rátalált a szerelem. Régi jó barátjával melegedett össze, szerelmük azóta is lángol.

Edina a világszépeverseny utánegy ideig még együtt volt vőlegényével © Móricz István

– Nagyon harmonikus a kapcsolatunk, az eljegyzés is gyakran szóba jön, de konkrétumot nem mondtunk még ki. Én úgy gondolom, hogy ő ki fogja várni azt a tisztes időt, aminek el kell telni, körülbelül egy évet, tehát most vagyunk félidőnél – mondta mosolyogva Edina, aki sokszor rácsodálkozik, hogy a környezetében milyen sokan húznak jegygyűrűt.

– Van, aki már három hónap után megkéri a barátnője a kezét, én meg csak kapkodom a fejem, nagyon felgyorsultak az események körülöttünk. Az ismeretségi körömben nagy a házasodási kedv, és mintha egyfajta üzenet lenne, a minap egy esküvőszervező adta meg a telefonszámát. Azt mondta, hogy szívesen segítene a szervezésben, ha arra kerülne a sor – mesélte Edina, aki éppen ak­kor találkozott a szakemberrel, amikor kedvese új üzleténél segédkezett.

Edina és Csuti óvatos, az üzletben nem közösködnek © Cser Dániel

– Egy mobilos vállalkozásba fogott bele, amibe én csak besegítek neki. Úgy döntöttünk, hogy mindenki csinálja a saját dolgát, de ha úgy alakul, akkor besegítünk a másiknak, kinek éppen mikor és mennyi kapacitása van rá – nyilatkozta a Borsnak Kulcsár Edina.

Pogácsától a sós rúdig! A legfinomabb sós vendégvárók az ünnepekre

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors