A világ tíz leggusztustalanabb étele között tartják nyilván azt a bébipolipot, amit élve kell megenni. A népszerű stylist-műsorvezető legújabb könyve kapcsán árulta el a Borsnak, hogy imádja kipróbálni a különböző nemzetek ételkülönlegességeit, ám Dél-Koreában komolyan meggyűlt a baja ezzel a „finomsággal”.
– Szöulban kipróbáltam a san nakjo nevezetű fogást, ami a helyi nyersen fogyasztandó, élő polipot jelenti. Nagyon szeretek minden ilyesmit kipróbálni, tücsköt, bogarat, de ez nagyon kifogott rajtam. Két napig egy kórházban vendégeskedtem, annyira kikészült tőle a gyomrom – osztotta meg a Borssal nem mindennapi kalandját Márk.
Márk már négyéves korától kezdve rendszeresen főzött, ám gasztronómiai szempontból a Madridban töltött évek voltak számára a legmeghatározóbbak, ahol azt is megtapasztalhatta, hogy bizony a szerelmet is meg lehet találni a konyhában.
– Volt valaki, aki nem akart észrevenni egy bárban, de én már régóta néztem. Később mégis összetalálkoztunk és elhívtam magamhoz. Igazi magyaros libamájlakomával vártam. Akkor megtört a jég és egy rövid, de annál intenzívebb románc vette kezdetét – mesélte Márk, aki saját receptjeivel kápráztatja el az olvasóit.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.