DJ Dominique: Nincs változás Balázs Fecó állapotában, és ez jó hír ebben a helyzetben

Az egész sztárvilágot megmozgatta, hogy a koronavírusos zenészlegenda lélegeztetőgépen küzd az életéért. A családja mellett énekes, színész, rádiós, tévés barátai, kollégái és rajongói is imádkoznak Balázs Fecó gyógyulásáért.
Az egész sztárvilágot megmozgatta, hogy a koronavírusos zenészlegenda lélegeztetőgépen küzd az életéért. A családja mellett énekes, színész, rádiós, tévés barátai, kollégái és rajongói is imádkoznak Balázs Fecó gyógyulásáért.

Minden túlzás nélkül egy ország aggódik Balázs Fecóért, akit vasárnap óta mesterséges kómában tartanak, és lélegeztetőgépre kapcsoltak. Családja mellett barátai, kollégái, rajongói is imádkoznak, hogy a 69 éves zenészlegenda mielőbb felépüljön a koronavírusból.

Ez is érdekelheti!

Balázs Fecó súlyos állapotban van, arra kértek mindenkit, imádkozzanak érte

Nagyon rossz hírek érkeztek Balázs Fecóról, ő is koronavírusos

Újabb aggasztó hír érkezett Balázs Fecóról: lélegeztetőgépre került

Rajongói vérplazmájukat ajánlják fel Balázs Fecónak - Intenzív osztályon küzdenek az életéért

Nincs más alternatíva, Fecónak meg kell gyógyulnia! Nagyon szeretem, és másra nem is akarok gondolni, csak hogy felépül! Üzenem neki, hogy még rengeteg dolgunk van együtt!

– mondta Borsnak elcsukló hangon Keresztes Ildikó, aki közösségi oldalán egy közös képpel is üzent barátjának.

Az énekesnő mellett Szulák Andrea is rettentően aggódik, és gyertyát is gyújtott a zenészért.

Imádkozunk érted Fecó, remélem mihamarabb felépülsz! Szükségünk van rád!

– üzente lapunk hasábjain a színésznő.

DJ Dominique-ot, azaz Várkonyi Attilát is elértük, akivel barátai közül utoljára beszélt Fecó, hogy elmondja vírusos lett és kórházban van. A lemezlovas a család jóváhagyásával a Retro Rádió szerdai adásában jelentette a rossz hírt hír és az énekes feleségével, Imolával napi kapcsolatban van, így elsők között értesül Fecó állapotáról.

Ismét nincs változás, és ez megint csak napi jó hír ebben a helyzetben, mert ez azt jelenti, nem romlik az állapota. Ugyanúgy lélegeztetőgépen van, de biztos vagyok benne, hogy érzi ezt a határtalan szeretetet, ami felé árad az emberektől, és ez segíti.

A sztárvilágból Korda Gyuri bácsitól kezdve Schobert Norbiig már mindenki felhívott és érdeklődött, elképesztő az összetartás és az az imamennyiség, amit érte mondanak! – mondta Várkonyi, aki szerint az orvosok és a gyógyszerek mellett ez a pozitív energia a legnagyobb gyógyír barátjának.

Barátaim! Sajnos nagyon rossz hírek érkeztek Balázs Fecóról. Ő is elkapta a vírust és jelenleg egy nagyon jól felszerelt...

Posted by Dj Dominique + Fergeteg Party on Wednesday, November 18, 2020

Mint azt a Bors megírta, a zenész részére több vérplazma felajánlás is érkezett a korona-fertőzésen már átesett barátaitól, akiknek a vére gazdag az ellenanyagban, így a plazmaterápia megmentheti Fecó életét.

Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors