Curtist a Tiszából kellett kirángatni, miközben Majka a színpadon búcsúzott tőle

A hot! magazin csütörtökön megjelent számában ír a Szegedi Ifjúsági Napok elmúlt szerdai koncertjén történtekről, amikor Majka és Curtis duója felbomlott, mert előbbi szerint utóbbi drogfüggősége veszélybe sodorta a megélhetésüket. A lap azt írja, hogy ráadásul, míg Majka a színpadon jelentette be, hogy szétválnak Curtis-szel, addig Curtist úgy kellett a Tiszából kirángatni. Egy szemtanú szerint ugyanis a rapper annyira bódult állapotban volt, hogy fellépni nem tudott, de a Tiszában meg akart mártózni, állítólag úgy kellett elrángatni a veszélyes sodrású folyó partjáról, majd elszaladt.

"Egyszer csak azt vettük észre, hogy Curtis belerohant a Tiszába, közben pedig azt hajtogatta, hogy meg akar fürdeni. Többen is odasiettek, kirángatták a vízből, utána pedig elszaladt. Szürreális volt az egész" - mondta a hot!-nak egy szemtanú.

Megjelent a legújabb, szuperforró HOT! magazin, rengeteg hírességgel, érdekes történetekkel! A legfrissebb...

Posted by HOT! Magazin on Wednesday, August 29, 2018

A Story magazin közben megtalálta Curtis 2015-ben megjelent önéletrajzi könyvét, a Csibész bibliát, amelyben Curtis így írt a kokainhoz fűződő viszonyáról:

"Ekkor még nem sejtettem, hogy ebből bajom lehet, hogy ez túl jó. Még föl sem fogtam, mi történt. Gondoltam, belefér, ugyanolyan, mintha bulizás közben berúgnék. De sajnos tényleg nagyon bejött a kokain. Az sem tűnt fel, hogy negyvenezret elköltök egy este a cuccra, mert úgyis megkeresem másnap. Akkor tényleg nem tűnt fel az embernek, csak később. Ráadásul másnap rosszul sem voltam tőle..." - írja Széki Attila.

Közben a lap azt is megemlíti, hogy Csernus Imre sem tudott segíteni, Majka pár éve elvitte barátját a pszichológushoz, de nem jártak sikerrel.

Pár éve már majdnem szakított Majka és Curtis, ám akkor Széki Attila hajlandó volt elmenni több elvonóra is - tudta meg...

Posted by Story on Wednesday, August 29, 2018

A Blikk is ír Majka és Curtis szakításáról, a lap szerint Curtis a jogdíjakból akkor is szép pénzt kaphat, ha mostantól egyszer sem lép fel Majkával, ugyanis a közös szerzemények után akár 5-6 millió forintot is elkönyvelhet egy évben.

Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors