Bay Éva a tévéből tudta meg, miért alszik évek óta külön a férje

A bemondónő élete legnagyobb kalandjaként emlékszik a Farmon töltött időre, akinek komoly önismereti tréning is volt a műsorban való szereplés. 44 szakmában töltött év után, most először nézte vissza magát a tévében.
A bemondónő élete legnagyobb kalandjaként emlékszik a Farmon töltött időre, akinek komoly önismereti tréning is volt a műsorban való szereplés. 44 szakmában töltött év után, most először nézte vissza magát a tévében.

Már a műsor kezdetén sem volt kérdés, hogy ki lesz A Farm VIP című műsor tyúkanyója... hát persze, hogy a rangidős szereplő, Bay Éva, aki a türelmével, a belőle áradó nyugalommal és a tőle megszokott gondoskodással terelgeti majd a nála esetenként évtizedekkel fiatalabb szereplőket. A piros csapat versenyzője négy évtizede tévézik, így számára egy cseppet sem volt idegen a kamerák előtti élet, mégis rengeteg új dolgot tapasztalhatott meg a forgatások alatt.

– Szerettem a műsorban lenni, életem legnagyobb kalandja volt – emlékszik vissza a nyári forgatásra Bay Éva. – Hiába vagyok 68 éves, gondolkodás nélkül vállaltam a szereplést, mert tudtam, hogy szuper élmény lesz még akkor is, ha fizikailag nyilván nem tudom majd felvenni a versenyt a huszonévesekkel.

Az egykori tévébemondót mindenki szereti. A balhékból kimarad, helyette finomakat főz inkább © TV2

A tévébemondó napokkal ezelőtt egy sajtóvetítésen látta vissza magát először. Azt mondja, hogy tanulságos élmény volt.

Érdekes, hogy a pályafutásom alatt soha, egyetlen egyszer nem néztem vissza magam, most viszont azt éreztem, hogy készen vagyok arra, hogy lássam azt, amit a nézők látnak. Furcsa élmény, hogy a lepukkant, smink nélküli énemet el tudom fogadni, a fiatal csinos külsőmmel viszont sosem volt erőm szembenézni. Nem akarom többnek vagy jobbnak mutatni magam. Ez vagyok én. Jókat röhögtem egyébként magamon... – teszi hozzá, majd így folytatja:

– Annak oka van, hogy viszonylag keveset vagyok látható a műsorban. Amíg ugyanis Ambrus Attila, Kiskeró vagy épp Vili csinálták a balhét, én a háttérben mosogattam, főztem vagy a legyeket kergettem az ebédlőasztaltól. Elképesztő mennyiségű légy volt.

Vasvári Vivi is viccesnek tartja, hogy Éva néni a tyúkokkal fekszik, és még horkol is © TV2

Bay Évát természetesen arról is megkérdeztük, hogy mit szól hozzá, hogy most már egy ország tudja, hogy horkol?

– Hát, ez isteni! – neveti el magát. – Évek óta külön szobában alszunk a férjemmel, külön emeleten. Mondogatta nekem, hogy horkolok, de azt hittem, csak túloz. Erre most a tévéből tudtam meg, hogy tényleg horkolok.

Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors