Celeb

Viszkis: Még nem láthatta az anyám a 2 éves lányomat

Bors

Létrehozva: 2021.03.12.

Ambrus Attilát másfél éves korában hagyta el az édesanyja. Tavaly karácsonykor azonban eldöntötte, kibékül az idős asszonnyal. A lányát még nem mutatta be a nagymamának, de a Borsnak elárulta: hamarosan erre is sor kerül.

Forrás: Life TV

Ambrus Attila, vagy ahogyan az egész ország ismeri, a Viszkis rabló tulajdonképpen idilli életet él, amióta kiszabadult a börtönből. Egy szép vidéki házba költözött, megházasodott, 2019-ben pedig megszületett a kislánya, Anna. Attila mégsem érezte teljesnek az életét, hiszen majd 50 éven át cipelte édesanyja iránt érzett haragját. Az asszony ugyanis másfél éves korában elhagyta őt. Attila 2015-ben, az esküvője előtt kísérletet tett a békülésre, de édesanyja végül nem vett részt az ősmagyar szokások szerint rendezett szertartáson, ami tovább mélyítette a kettejük közötti ellentétet. Attila akkor megfogadta, hogy végleg megszakít minden kapcsolatot anyjával. A jelek szerint azonban most meggondolta magát. Döntéséről a Life TV-n pénteken induló Összezárva Hajdú Péterrel című műsor új évadában beszélt.

Péter, vagy elhiszed vagy nem, de lehet, hogy veled többet beszéltem, mint anyámmal összesen ebben az életben, és ez nem barokkos túlzás. Az a fő probléma, hogy sajnos anyám felvett egy vallást, vagy nevez­zük inkább szektának, ami nekem egy kicsit sok. Amikor írt nekem a börtönbe egy levelet, abban öt oldal a vallási dogmáiról szólt. Emiatt nem jött el az esküvőmre sem, mert neki nem felelt meg az én vallásom… – mesélte Ambrus, aki emiatt mostanáig azt sem engedte, hogy anyja lássa a kétéves kislányát. Valami nemrég azonban megváltozott. 

– Most jutottam el odáig, hogy szeretném megismerni az anyámat, és szeretném, ha ő megismerné a kislányomat – árulta el Hajdú Péternek a Viszkis, aki a Borsnak arról is mesélt, hogy tavaly karácsony óta folyamatosan tartja a kapcsolatot az asszonnyal és amint teheti, a családjával Erdélybe utazik, hogy személyesen is találkozzanak és rendezzék az öt évtizedes konfliktust. 

Tavaly karácsonykor hosszan beszélgettem egy vallásos barátommal, aki megígértette velem, hogy rendezem a viszonyomat az anyámmal. Először a többi rokonomat kerestem meg. Elmondtam nekik a sérelmeimet, majd elszántam magam, és felkerestem anyámat. Egyszerűen azért, mert nem szeretném, ha ő is úgy menne el, mint az apám, akivel a halála előtt már tíz éve egyetlen szót sem váltottam – mondta lapunknak Attila, aki már nem érez haragot az asszony iránt, ami gyakorlatilag egy új fejezetet nyitott az életében.

– Hetente legalább egyszer beszélünk telefonon, és abban maradtunk, hogy amint vége a járványnak, elutazunk hozzá Erdélybe, és megismerheti az unokáját is, akit a születése óta egyszer sem látott. Egyébként képei vannak róla, mert összegyűjtötte azokat a fotókat, amik megjelentek Annáról az újságokban. Éppen a kislányom az, aki miatt el tudtam engedni a haragomat, hiszen neki joga van ismerni a nagyanyját. Mindennap arra törekszem, hogy helyrehozzam a múltamat, és ennek a folyamatnak fontos része, hogy rendezzem a kapcsolatom az anyámmal… – mondta a Borsnak Ambrus Attila, aki soha nem látott érzelmi mélységeit is megmutatja majd péntek este 22 órától a Life TV képernyőjén.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159851_auto_resized.jpg
origo.hu

Ez a felkelés volt a magyar történelem egyik legnagyobb lázadása

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27430_resized.jpg?avcount=1714049712
origo.hu

Elképesztő fotók kerültek elő Szandi múltjából

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155867_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megint lecsapott a Nyerő Páros átka, szakított a magyar műsorvezető és menyasszonya

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161651_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Embert gázolt a metró Budapesten

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17153341_auto_resized.jpg
ripost.hu

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161923_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Árcsökkentésre szólította fel a kormány az üzemanyag-kereskedőket + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27428_resized.jpg?avcount=1714049712
origo.hu

Marics Peti félmilliót bukott egyetlen este

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158902_auto_resized.jpg
travelo.hu

Csodálatos, ingyenes nádkoronasétány épült ezen a balatoni strandon

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162188_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Ezt lelkileg nem bírom…” - drámaira fordult a helyzet, meghozta végső döntését a Házasság első látásra párja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160216_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Az a kérdés, hogy ez szívedre vagy az eszedre hallgatsz” – Gyöngyi meghozta a végső döntést, Csabi azonnal könnyekben tört ki

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156414_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/RrFoiRwdy8ml50lA6R_0vYdpNLwF4BhGZNX3yW4agoY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzkzZjVlNDVlYWQzNDQxMjlhMzI2Yzg1N2NiZjI2MmEz.jpg
NÁSZFRÁSZ

„Ezt lelkileg nem bírom…” - drámaira fordult a helyzet, meghozta végső döntését a Házasság első látásra párja

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/mdyfu-csX3A3GlEstCCzECKRakaIIaCgBsc9Fd695U8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2U5N2U1ODYwOTdkYTQ5MDdhOTY3MzdmMTE0YmI2YmE4.jpg
Botrány

"A tiszteletet, alázatot gyakorolni kell!" – T. Danny-nek üzent a magyar sztárjósnő