Celeb

Viszkis: Még nem láthatta az anyám a 2 éves lányomat

Bors

2021. március 12. péntek 04:10

Ambrus Attilát másfél éves korában hagyta el az édesanyja. Tavaly karácsonykor azonban eldöntötte, kibékül az idős asszonnyal. A lányát még nem mutatta be a nagymamának, de a Borsnak elárulta: hamarosan erre is sor kerül.

Forrás: Life TV

Ambrus Attila, vagy ahogyan az egész ország ismeri, a Viszkis rabló tulajdonképpen idilli életet él, amióta kiszabadult a börtönből. Egy szép vidéki házba költözött, megházasodott, 2019-ben pedig megszületett a kislánya, Anna. Attila mégsem érezte teljesnek az életét, hiszen majd 50 éven át cipelte édesanyja iránt érzett haragját. Az asszony ugyanis másfél éves korában elhagyta őt. Attila 2015-ben, az esküvője előtt kísérletet tett a békülésre, de édesanyja végül nem vett részt az ősmagyar szokások szerint rendezett szertartáson, ami tovább mélyítette a kettejük közötti ellentétet. Attila akkor megfogadta, hogy végleg megszakít minden kapcsolatot anyjával. A jelek szerint azonban most meggondolta magát. Döntéséről a Life TV-n pénteken induló Összezárva Hajdú Péterrel című műsor új évadában beszélt.

Péter, vagy elhiszed vagy nem, de lehet, hogy veled többet beszéltem, mint anyámmal összesen ebben az életben, és ez nem barokkos túlzás. Az a fő probléma, hogy sajnos anyám felvett egy vallást, vagy nevez­zük inkább szektának, ami nekem egy kicsit sok. Amikor írt nekem a börtönbe egy levelet, abban öt oldal a vallási dogmáiról szólt. Emiatt nem jött el az esküvőmre sem, mert neki nem felelt meg az én vallásom… – mesélte Ambrus, aki emiatt mostanáig azt sem engedte, hogy anyja lássa a kétéves kislányát. Valami nemrég azonban megváltozott. 

– Most jutottam el odáig, hogy szeretném megismerni az anyámat, és szeretném, ha ő megismerné a kislányomat – árulta el Hajdú Péternek a Viszkis, aki a Borsnak arról is mesélt, hogy tavaly karácsony óta folyamatosan tartja a kapcsolatot az asszonnyal és amint teheti, a családjával Erdélybe utazik, hogy személyesen is találkozzanak és rendezzék az öt évtizedes konfliktust. 

Tavaly karácsonykor hosszan beszélgettem egy vallásos barátommal, aki megígértette velem, hogy rendezem a viszonyomat az anyámmal. Először a többi rokonomat kerestem meg. Elmondtam nekik a sérelmeimet, majd elszántam magam, és felkerestem anyámat. Egyszerűen azért, mert nem szeretném, ha ő is úgy menne el, mint az apám, akivel a halála előtt már tíz éve egyetlen szót sem váltottam – mondta lapunknak Attila, aki már nem érez haragot az asszony iránt, ami gyakorlatilag egy új fejezetet nyitott az életében.

– Hetente legalább egyszer beszélünk telefonon, és abban maradtunk, hogy amint vége a járványnak, elutazunk hozzá Erdélybe, és megismerheti az unokáját is, akit a születése óta egyszer sem látott. Egyébként képei vannak róla, mert összegyűjtötte azokat a fotókat, amik megjelentek Annáról az újságokban. Éppen a kislányom az, aki miatt el tudtam engedni a haragomat, hiszen neki joga van ismerni a nagyanyját. Mindennap arra törekszem, hogy helyrehozzam a múltamat, és ennek a folyamatnak fontos része, hogy rendezzem a kapcsolatom az anyámmal… – mondta a Borsnak Ambrus Attila, aki soha nem látott érzelmi mélységeit is megmutatja majd péntek este 22 órától a Life TV képernyőjén.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15383009_auto_resized.jpg
origo.hu

Kiderült: Egészségtelenek a hevítéses cigaretták is

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/10307_resized.jpg?avcount=1669500008
origo.hu

Magyar valóságshow-szereplők, akikről kiderült, hogy pornóztak - itt vannak a meztelen fotók

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15379996_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Tragédiába fulladt a Black Friday: munka közben halt meg a DPD futárja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15382123_auto_resized.jpg
vg.hu

Ezen Lenke néni is meglepődne: drágult a kenyér, de még mindig jobb a helyzet, mint a Szomszédok idején

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15381919_auto_resized.jpg
ripost.hu

Így süsd a hurkát és a kolbászt, hogy ne durranjon ki!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15383255_auto_resized.png
hirtv.hu

Orosz katonai sikerek és újabb Ukrajnát segítő csomag érkezik Belgiumból

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/10309_resized.jpg?avcount=1669500008
origo.hu

Ismert magyar modellek meztelenül - 18+ fotók

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15381019_auto_resized.jpg
astronet.hu

Heti szerelmi horoszkóp november 26-december 2.: a harmónia megőrzésére koncentráljunk

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15383067_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Lehetetlen helyesírási teszt: 10-ből 9 ember megbukik rajta

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/10280_resized.jpg?avcount=1669500008
life.hu

Black Friday: Most érdemes beszerezni ezeket a hangulatjavító vitaminokat! (x)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15383632_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Sokkoló röntgenfelvétel: szörnyű, mit húztak ki az idős férfi fenekéből

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/10275_resized.jpg?avcount=1669500008
she.life.hu

Ha ennyit nem bír ki egy kapcsolat, akkor amúgy is csak az idődet rabolta volna...

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2022/11/X5Rbl4i5LfQcQDE9m3VxLMTzNEpR9madEEBNE01Cw14/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzBlNzc1NGRlYjU1ZDQ1MjI4N2Q2YjRkODhhMTRkMGQ5.jpg
Titok

Kiderült: II. Erzsébet királynő rákkal küzdött, de titokban tartotta

https://cdn.borsonline.hu/2022/11/qwHbwHhSDyxlFD4OvH4Ue09lKxeKplugL1j3hv8DZ0k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzVmYmIxMmFiZmY2ODQ0MjI4NmI5ZTdiNDdlZDYxZmIy.jpg
Veszteség

"Borzalmas, amikor a gyereked szenved és nem tudsz segíteni" - megtörte a csendet Várkonyi András, először beszélt lánya elvesztéséről