Aktképekkel próbálták lejáratni Balázs Klárit

Hosszasan kutatott egy magazin az énekesnő pucér fotói után, de nem talált ilyet. Nem véletlen: Klárikának tabu a nyilvános meztelenség.
Hosszasan kutatott egy magazin az énekesnő pucér fotói után, de nem talált ilyet. Nem véletlen: Klárikának tabu a nyilvános meztelenség.

Mindig kendőzetlen őszinteséggel beszél magán­életükről és pályájukról Balázs Klári és Korda György. Teszik ezt a közösségi oldalukon, bulvárlapokban vagy a KrizShow legutóbbi felvételén az Átriumban, ahol többek közt azt is elárulták, miért nem láthattunk soha a korábban modellként tevékenykedő Klárikáról meztelen képeket. Az énekesnő tudatos döntése volt ez, amiről lapunknak is beszámolt.

Balázs Klári szerint a meztelenség csak rá és párjára, Korda Györgyre tartozik, a négy fal között © Móricz István

– Tizenhét évesen költöztem Pestre, el kellett tartanom ma­gam – mondta a Borsnak Klárika. – Felfigyeltek az arcomra, és pillanatok alatt modellkarriert ajánlottak. Annyi volt a kikötésem, hogy csak deréktól felfelé, ruhákat és kiegészítőket va­gyok hajlandó reklámozni. Többször megkerestek az­zal, hogy szeretnének aktképeket készíteni rólam, ám erre mindig nemet mondtam, ahogyan a szemtelen férfiak még szemtelenebb ajánlatai­ra is. Sokan butuskának hittek, pedig már akkor is tudatosan építettem az életemet: híres énekesnő akartam lenni, ebbe pedig a pucérkodás nem fért bele. Megdöbbentő volt, mikor Gyurival összeházasodtunk és el­kezdtünk együtt énekelni, a Kacsa magazinnál minden követ megmozgattak, hogy lejárassanak és találjanak rólam egy aktképet. Mindenhol keresték, még az MTI-képtárban is, hátha találnak valamit, amin csámcsoghatnak. Rendkívül rosszindulatú és szenzációhajhász volt ez a részükről, hiszen sike­reink csúcsán voltunk Gyurival. Végül legnagyobb bánatukra csupán egy bikinis képet sikerült előkotorniuk rólam – mesélte Klárika, aki már karrierje csúcsán volt, amikor meglepő ajánlatot kapott. Erről is a Borsnak beszélt először.

Ezt az egyetlen bikinis képet lehet fellelni Klárikáról, ami lejáratásra aligha alkalmas

– Már negyven felett voltam, sőt közeledtem az ötvenhez, amikor a legnagyobb férfi­magazin egy nagyon csinos summáért azt akarta, vetkőzzek le a címlapjukon. Csírájában fojtottam el a megkeresést. Nagyon hízelgő, hogy felfigyeltek rám, de nekem a meztelenség tabu, csak rám és Gyurira tartozik, a négy fal között. Nem kockáztatnám soha a szerelmünket holmi fölösleges ledérséggel – mondta a még mindig bomba formában lévő Klárika.

Mézeskalács alapreceptet keresel? Próbáld ki a kedvencünket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors