Celeb

Aggódnak a rajongók Curtis következő fellépése miatt: megszólaltak a szervezők

K. K.

Létrehozva: 2020.11.03.

A Curtis-rajongók aggódnak, hogy a rapper ismét cserben hagyja őket

Nagy vihart kavart Curtis múlthét vasárnapi kimaradása. A rapper rajongói azóta sem tudnak felocsúdni a történtekből, és félnek, hogy az egykori újpesti csatár legközelebb is csalódást fog okozni nekik. Az egyik budapesti szórakozóhely szervezői viszont sokkal inkább bizakodóak, és a Sztárban Sztár balul elsült 10. élő show-ja után máris szerződtették a zenészt egy fellépésre.

Curtis november 12-én, azaz jövő hét csütörtökön a Yellow Budapest nevű szórakozóhelyre hivatalos, amit maga a rapper is bőszen reklámoz a közösségi oldalán. A belvárosi klub oldalán azonban több kommentelőben is felmerült a kérdés:

Curtis vajon tényleg elmegy a fellépésre?

A kérdés jogos, a Bors is ezzel fordult az éjszakai bár vezetőségéhez.

Korábban már dolgoztunk együtt Curtisszel. Pár héttel ezelőtt is fellépett nálunk, egy klubkoncertet adott, aminek akkora sikere volt, hogy úgy döntöttünk, újból meghívjuk őt– kezdi lapunknak a szórakozóhely tulajdonosa, Gubcsó Balázs, aki természetesen hallott Curtis múlt vasárnapi kimaradásáról, ám ő ennek ellenére is bízik abban, hogy a rappper teljesíti a szerződésbe foglaltakat és nem hagyja cserben a közönségét.

Beszéltünk vele nemrégiben, tisztában van a történtekkel, s azzal, hogy sokan aggódnak a buli miatt. A magunk részéről csak annyit tudok mondani, hogy bízunk abban, hogy Curtis ott lesz a bulin, mi már szerződtünk is vele, úgyhogy nagyon számítunk rá.  

Mint ismeretes Curtis múlt hét vasárnap a TV2 átalakuló show-jába, a Sztárban Sztár 10. élő adására volt hivatalos, amin végül nem jelent meg. Hiába várta őt az egész stáb, a műsor készítői, versenytársai, a zsűri, a közönség és nézők ezrei, az egykori labdarúgó se szó se beszéd felszívódott. Kimaradásának okáról másnap a közösségi oldalán - amely posztot azóta már letörölt -, majd a Tények Plusznak adott exkluzív interjújában számolt be. Az egykori labdarúgó azt mondta: nem bánta meg a történteket, ő ilyen, s egyébként sem volt olyan állapotban, hogy szórakoztassa a népet.

Az „olyan állapot” alatt persze még véletlenül sem a kábítószerre kell gondolni, ezt Curtis a riportban is jelezte, sokkal inkább arról volt szó, hogy 17 év után sem tudta feldolgozni édesapja elvesztését.  A halottak napja és a közelgő ünnepek állítása szerint olyannyira megviselték őt, hogy még arra sem volt ereje, hogy a TV2 felé jelezze, hogy nem tud részt venni a versenyen.

Kálváriájáról a rajongóinak is megvan a véleménye, nagy részük már képtelen hinni a rappernek, és többen is úgy vélik, nem édesapja gyásza, hanem sokkal inkább a kábítószer áll a háttérben.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160334_auto_resized.jpg
origo.hu

Az aljas zenediktátor évekig kínozta, az élete tönkrement, borzalmas kínok közt halt meg - a csodálatos Cserháti Zsuzsa szenvedései

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17166253_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Fejlemény: pár hónapon belül kitoloncolhatják Harry herceget Amerikából

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17164686_auto_resized.png
hirtv.hu

Donald Trump üzenete a CPAC Hungary-n + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27486_resized.jpg?avcount=1714172419
origo.hu

Brutálisan megtámadták, véresre verték a TV2 sztárját

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17165843_auto_resized.jpg
astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. április 27.: a Rák egy kapcsolata váratlan fordulatot vesz, a Bak szerencsés

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27151_resized.jpg?avcount=1714172419
she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714172419
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27468_resized.jpg?avcount=1714172419
origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/dbaw8KNPg_2vUdFnbOi8c9t4Aep8z7HUspDpQX2FvNI/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzYyZTg2MGYyMDE0ZDRlZWM4ZmMyMWE4Yzc1OTU3ZTdh.webp
Hűvös

Semmi sem pótolhatja, amiről lemaradt a rácsok mögött: ma egy éve ül börtönben Galambos Lajos

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/QOq45uW6HsT_7SSJr-xBHV6kHK3VJ8ONZ3CrIWz9_XE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzAzMmJmYjBhZjJhMTQxNzRiODkyZDRhNDRkNDJhNjE3.webp
Vallomás

„Az Árpád híd közepén sírtam el magam” – így tudta meg Király Viktor, hogy a testvére rákos