22 év után először megrázó vallomást tett a halálos autóbalesetről Császár Előd: „Én nem vagyok rendőrgyilkos” – videó

Császár Előd 1998. december 17-én frontálisan ütközött egy rendőrautóval, a balesetben egy 25 éves rendőrtiszt meghalt. A DJ/énekes az eset után pénzbírságot és felfüggesztett börtönbüntetést kapott, és lezárt bírósági ügy óta először a Tények Plusznak mesélt a szörnyű tragédiáról.

– Annyi ostobaság terjeng erről, ami egyáltalán nem igaz, hogy nem is nagyon lehet ezzel harcolni. Mert amikor ez megtörtént, utána mindenki akart egy szeletet a tortából, az újságok, a tévék, a rádiók, és aztán egyszerűen volt, aki hazudott.

Nem igaz az, hogy drogoztam. Nem igaz az, hogy ittam. Nem igaz az, hogy mások is voltak mellettem

– hangsúlyozta. Elmondása szerint éppen énekórára ment és megcsúszott az autója egy benzinfolton, és irányíthatatlan lett.

– Másnap nyilatkozta valaki a rendőrségtől, hogy én kábítószeres állapotban vezettem, de ez nem volt igaz, és abban a pillanatban tudtam, hogy baj van, mert ezzel nem tudok harcolni. Mert, hogy ha ezt egy olyan prominens rendőr mondja ezt, akinek a szava szent, akkor ez így van. Pedig én tudtam, hogy nem, és aztán később ez ki is derült, mert a bírósági ítéletben benne is van, hogy a balesetben nem játszott szerepet sem drog, sem pedig alkohol. És azért én nem vagyok akkora ember, hogy ezt el lehetett volna intézni – jelentette ki az énekes, aki a történtek óta nem érzi magát biztonságban az utakon.

Ez is érdekelheti!

Visszatért Császár Előd

Botrány a Konyhafőnökben – Császár Előd bocsánatot kért kegyeletsértő pólója miatt

Visszavonult Császár Előd

Megrázó vallomást tett Császár Előd: a kórházban hagyta a szülőanyja

– Az emberek úgy gondolják, hogy én ezt megúsztam, csak azért, mert nem ítéltek letöltendő börtönbüntetésre. De alapvetően a lelki része ennek soha nem szűnik meg.

Tehát én öregkoromban, a halálos ágyamon is pontosan fogok emlékezni a csattanás hangjára, és akkor is pontosan fogom tudni, hogy mekkora fájdalmat okoztam azzal, hogy béna voltam, úgyhogy ez az ítélet nekem örök életemre tart, és nem fogok tudni megszabadulni tőle soha

– mondta Császár Előd, hozzátéve: nem könnyebbült meg az ítélet után, hiszen továbbra is együtt él azzal a tudattal, hogy találkozott egy ember halálával.

© Tények Plusz

– Nagyon sokáig álmodtam vele, és a mai napig is előfordul, hogy ezzel álmodom. (…) Nagyon sokáig jártam pszichológushoz, mert nagyon nehezen tudtam magamban rendbe rakni ezt az egészet. (…) Én nem vagyok rendőrgyilkos, és ezt nem direkt csináltam. (…) Rettenetesen zavar az, hogy egy család miattam egy ilyen méretű tragédiát kellett, hogy átéljen, de már nem tudok vele mit csinálni. Ha tudnám, akkor visszafordítanám nyilvánvalóan, és nagyon szeretném ezt rendbe hozni, de nem tudom – vallotta be.

Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors