Házasság

Ennyi, vége: Ben Affleck elvitte a holmijait Jennifer Lopezzel közös villájukból

KL

Létrehozva: 2024.07.09.

Követhetetlen, hogy mi történik a párral...

A rajongók teljesen ledöbbentek, amikor kiderült, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága válságba került, sőt a válás szélére sodródott. Egy ideig úgy tűnt, hogy megtudják menteni a kapcsolatukat, de egyre másra derülnek ki olyan dolgok, amik nem ebbe az irányba mutatnak.

Úgy tudni, hogy Ben Affleck már a cuccait is kipakolta a Jennifer Lopezzel közös villájából Fotó: Billy Bennight

A pár tagjait egy ideje mindig külön látni, Jennifer Lopez Hamptonsban nyaral, míg Ben Afflecket a Los Angeles-i irodájánál kapták lencsevégre az elmúlt héten. A színész a fotók tanúsága szerint még mindig (vagy újra) viseli a jegygyűjét...

...és Jennifer - aki énektanárával, Stevie Mackey-vel, aki egyben jó barátja is, közös kiránduláson vett részt -  ujján is ott ragyog az ékszer és szemmel láthatóan remekül érzi magát.

Pár nappal korábban JLót Benny Medina menedzserrel látták New Yorkban, a színésznő karkötője pedig a fotósok figyelmét is magára vonta: a hatalmas B betűvel ellátott ékszernek minden bizonnyal üzenete van. Ugyanekkor Affleck középső gyerekével Seraphinával találkozott, és olyan önfeledtnek tűnt, mint mostanában soha.

Vasárnap Jennifer az Instagramon emlékezett meg a Rauw Alejandval közös, Cambia el Paso című dalának hároméves évfordulójáról. 

Boldog évfordulót Cambia El Paso…

 – írta és megosztott egy részletet a videoklipből, valamint az elkészítésének kulisszatitkairól.

Különös, hogy miközben mindketten viselik a jegygyűrűjüket, a People információi szerint Ben Affleck elvitte az utolsó ott maradt holmiit a Jenniferrel közös, egyébként eladó villájukból miközben Lopez Olaszországban nyaralt - írja a Life.hu.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek