AGGODALOM

Aggasztó tünetek: Gondok lehetnek a várandós Tornóczky Anita szívével

Doris

Létrehozva: 2024.07.10.

A műsorvezető arra lett figyelmes, hogy furcsán viselkedik a szíve. Tornóczky Anita ezért egy úgynevezett Holtert kapott, jelenlegi állapotáról pedig a Borsnak számolt be.

Tornóczky Anita élete egyik legboldogabb időszakát éli, hiszen párjával öt éven keresztül próbálkoztak a családalapítással, sokáig sikertelenül. Végül a második lombikprogram meghozta a várva várt eredményt: a műsorvezető teherbe esett.

Tornóczky Anita
Tornóczky Anita orvoshoz fordult a szívproblémái miatt (Fotó: Bors)

A babavárás édes perceibe azonban most némi aggodalom vegyült, Anita ugyanis arra lett figyelmes, hogy rakoncátlankodni kezdett a szíve. Állandó nyugtalanságérzés vett rajta erőt, ezért úgy döntött, hogy nem kockáztat, inkább aláveti magát egy alapos kivizsgálásnak.

– Újabb kis epizód a terhességben. Sokszor furán viselkedik a szívem és ennek utána szeretnénk járni. Nyilván a plusz 15 kiló, a vizesedés és a heti 4 edzés helyett nulla nem barátja a szívnek… kaptam egy Holtert. A Holter gyakorlatilag egy 24 órás EKG, amely a szívből érkező elektromos jeleket rögzíti. A mellkasomra a megfelelő helyekre egyszer használatos öntapadós elektródát rögzítettek, amikhez a vezetékek kapcsolódnak. A készüléket egy nyakba akasztható hordozható tokban kell viselni és 24 órán keresztül nem szabad levenni és víz sem érheti. Nem kényelmes 35 fokban

– mesélt a tortúráról Anita az Instagramon.

Tornóczky Anita: Még vár rám egy szívultrahang

A Bors kedden elérte a kismamát, aki múlt héten még a Balaton Soundon bulizott, de persze csak visszafogottan. Tornóczky Anita elárulta, hogy reggel már vissza is vitte a Holtert, most arra vár, hogy az orvosi csapat kielemezze az adatokat. Ám az már biztos, hogy további vizsgálat vár rá.

– Még vár rám egy szívultrahang, de az eddigi orvosi vélemény az az, hogy a stressz és a babavárással járó dolgok okozhatták ezeket a tüneteket. Az természetes, hogy aggódom, hogy öt év próbálkozás után minden rendben lesz-e a babával. Az tűnt fel, hogy állandó nyugtalanság-érzetem van, mint amikor valakinek pánikrohama van, bár szerencsére én olyat még nem éltem át. Ezt éreztem reggel, ébredés után is, ezért döntöttem úgy, hogy utána járok a dolgoknak. Az eredményekre a jövő hétig várnom kell. Abban is biztos vagyok, hogy ez a tikkasztó hőség sem tesz jót a szívemnek, főleg kismamaként megterhelő

– mesélte a Borsnak a műsorvezető, aki leginkább klímával védekezik a hőség ellen. Bár aludni nem tud, ha be van kapcsolva a légkondi, délután mindig lehűti a lakást.

Kitart a kánikula az országban

A Köpönyeg előrejelzése szerint kedden gomoly- és fátyolfelhők zavarhatják a forró napsütést. Frissítő zivatarra kicsi az esély. A keleties szél megélénkülhet. 30 és 37 fok között alakul a hőmérséklet. Szerdán sok napsütés, országos hőség várható. Nem lesz eső. 33 és 40 fok között változik a hőmérséklet, az Alföldön lesz a legmelegebb. Csütörtökön túlnyomóan napos, száraz, aszályos idő lesz. A legtöbb helyen forróság lesz 35 fok feletti maximumokkal. Pénteken csupán kevés felhő zavarja a perzselő napsütést, nem lesz csapadék. 35-40 fokig melegszik a levegő. Szombaton már gyakran növekedhet meg a gomolyfelhőzet, és délutántól zápor, zivatar is előfordul. Estétől megerősödik az ÉNy-i szél. 35 fok körüli országos kánikula valószínű - írja a köpönyeg.hu

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek