POCAK

A várandós Weisz Fanni vadiúj fotón mutatta meg a pocakját: „Olyan félelmetes, persze nagy öröm is”

mkb

Létrehozva: 2024.06.25.

Elképesztő örömhírről számolt be tegnap a gyönyörű modell. Weisz Fanni eljegyzésről és babavárásról is beszámolt. Most pedig új pocakos fotót is mutatott és a várandósságról értekezett.

Bombaként robbant a hír hétfőn: Weisz Fanni terhes és menyasszony lett! A gyönyörű siket modell pocakja szépen kerekedik, ezt meg is mutatta a rajongóinak. Azt is elárulta, milyen érzések kavarognak benne az anyasággal kapcsolatban.

Weisz Fanni: „Vajon jó anya leszek majd?"

Szeretném megköszönni a sok gratulációt, sok kedves üzenetet – szólította meg követőit a közösségi oldalán.

Még mindig nem hiszem el, hogy várandós lettem! Olyan félelmetes, persze nagy öröm is.

Természetesen hatalmas nagy boldogság van, de néha hirtelen rám tör az érzés, hogy bizony ez milyen hatalmas felelősség, mennyire kell majd vigyáznom a kis angyalkámra – fejtegette a kismama, akinek a fejében érthető módon számtalan kérdés cikázik.
Vajon jó anya leszek majd? Mindent jól tudok csinálni? Mi lesz tovább? Tudom még odébb van, bár már nem is annyira, de olyan kíváncsian várom, milyen lesz, ha már hárman leszünk? Persze lesz segítségünk, nagyszülők, dédszülők, akik már most is rengeteg tanáccsal látnak el, nagyon izgalmas ami most történik velünk – lelkendezett Fanni. 

20230921_weisz fanni_02446_MW_bulvar_MK
Weisz Fanni nemrég fejezte be új otthona felújítását. Készülhet a babaszoba is (Fotó: Máté Krisztián)

Anyukák, kismamák, a ti fejetekben is hasonló gondolatok keringtek, vagy keringenek? Hasonló érzéseitek voltak vagy vannak? Azért izgulok kicsit – zárta le gondolatmenetét.

 „A boldogságunk határtalan"

Fanni hónapokig titokban tartotta a gólyahírt, ám már lehetetlenség volt tovább halogatni a nagy bejelentést. Párjával, Gergővel éppen Olaszországban romantikáznak, az onnan megosztott fotókon pedig feltűnően takarva volt Fanni pocakja, az egyik fotón pedig egy jellegzetes gyűrű is feltűnt. A kommentszekcióban megindultak a találgatások, amire a modell hamarosan válaszolt is:

A hír igaz! Mindkettő! Igen, eljegyeztek és babát várunk. A boldogságunk határtalan. 16 éves voltam, mikor megkérdezték tőlem, hogy mi leszek ha nagy leszek, válaszom az volt, hogy szeretnék nagymama lenni és játszani az unokáimmal. Jelentem ez a terv, most megvalósulni látszik.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek