Fájdalom

Kórházba került Veréb Tamás, ez a helyzet a fellépéseivel

Cs.G.

Létrehozva: 2024.06.03.

A fiatal színész térdrögzítőben lépett színpadra a hétvégén, kicsit sántított de megcsinálta a dupla előadást. Veréb Tamás elmondta, hogy komoly térd fájdalmai voltak, de eszében sem jutott, hogy lemondja a fellépését.

Minden darab életében hatalmas mérföldkőnek számít a 100. előadás, így érthető módon a benne szereplő színészeknek is nagy pluszt ad a jubileumi alkalom. Ezzel Veréb Tamás is így van, aki a hétvégén a 100. előadását ünneplő Puskás musical főszerepében lépett színpadra. Azonban ez nem volt egyszerű, ugyanis a színésznek térdrögzítőben kellett fellépnie.

Veréb Tamás
Veréb Tamás térdrögzítőben lépett színpadra (Fotó: Szabolcs László/hot! magazin)

Különleges nap volt, nemcsak a darab szempontjából, hálás vagyok, hogy átélhettem

De két nappal korábban egy komoly térdfájdalomra ébredtem, és persze egyből szaladtunk az ügyeletre. Sajnos nem tudták még az orvosok sem pontosan megmondani, mi az oka.

 Így hétfő este még vár rám egy MRI vizsgálat is, de már sokkal jobban érzem magam. Persze az előadásban is visszább kellett fognom magamat a koreográfiánál – mesélte Veréb Tamás, aki azt is elmondta, hogy színpadra lépés után mindenki alkalmazkodott a helyzethez.

Veréb Tamás soha nem mondott még le előadást

Bár komoly fájdalommal vágott neki az előadásnak Veréb Tomi még a sürgősségin várva sem fordult meg a fejében az, hogy kihagyja a színpadra lépést. Külön ki is emelte, hogy eddig sohasem volt olyan eset, amikor vissza kellett volna mondania egy előadást.

Büszkén mondhatom, hogy soha nem hagytam még egy koncertet, vagy előadást sem. A sürgősségin is azt éreztem, hogy nincs arra esély, hogy lemondjam. 

Aztán mikor felmentem a színpadra, akkor a közönség szeretete minden fájdalmat elmulasztott. Persze biztos lesz idő, amikor komolyabb bajom lesz, hogy le kell mondanom egy előadást, hiszen már 30 éves öreg színész vagyok

 – nevetett fel hangosan Veréb Tomi, aki azért megnyugtatta a Bors olvasót, hogy egyetlenegy fellépést sem szeretne kihagyni.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek