Karácsony

A nulláról kezdi újra Veréb Tomi

Soltész Daniella

Létrehozva: 2021.12.25.

Veréb Tomi neve összeforrt a magyar musicaljátszással. A fiatal színész az elmúlt években az ünnepeket is munkával töltötte, az idei karácsony azonban másképp lesz. A jövő évről már nem is beszélve!

Forrás: TV2

Veréb Tomi szereti a pörgést, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy az elmúlt hónapokban kétlaki életet élt. Győr és Budapest között ingázott, színházban játszott, koncertezett. Eljött azonban a karácsony és a színész elhatározta: az idei év más lesz.

Nem díszítettem fel az otthonom, mert az ünnepet Miskolcon töltöm a családommal. Igyekszem minél több időt szánni rájuk, ezért semmilyen munkát nem vállaltam december 23-a után – kezdte lapunk megkeresésére Tomi.

A színésznek két-három napnál több ideje sosem volt az otthonlétre, most viszont alig várja, hogy édesapja híres halászlevéből jól bevacsorázzon.

Édesanyám mindent is meg tud főzni, minden nap más fogás van nálunk. De a legfontosabb mégis az, hogy együtt leszünk. Mindemellett szeretném befejezni a megkezdett dalszövegeimet. – mesélt a terveiről Tomi.

 

Az önmegvalósítás éve

A színész-énekes nagyon készül a 2022-es évre. Ha fogadalmat tenne azt mondaná, a célja az, hogy egyre közelebb kerüljön önmagához.

Úgy fogom megvalósítani az álmaim, ahogy szeretném! – mondta Tomi, akinek életében eddig állandó kettősség uralkodott.

A színház és a zene egyaránt uralta eddig az életemet. Jövőre szeretném, ha a zene kerülne előtérbe.

 Szeretném a saját világomat kitárni az embereknek! 

– mesélte lelkesen a színész.

 

Fotó: Youtube


 

Tenni kell

Tomi nem egyszerűen hiszi, hanem tudja, hogy meg fogja csinálni, amit eltervezett. 3 éve foglalkozik dalszerzéssel és elérkezett az idő, hogy most már csak a saját gondolatai jelenjenek meg a zenéjében.

Számomra 2022 egy igazi újrakezdés lesz, egy restart. 

Mind magánéleti, mind zenei téren szeretnék a nulláról elindulni 

– mondta a Borsnak a színész.

Tomi szeretné motiválni az embereket, mert úgy érzi, most igazán képes rá, hiszen ő maga lelkileg nagyon a helyén van. Ez a hamarosan megjelenő új dalaiban is érződik majd.

Művésznevet fogok használni, ezzel is ráerősítve, hogy most már a saját utamat járom! – zárta határozottan Tomi.

 

 

Tomiéknál a karácsonyi asztalt általában heten, nyolcan ülik körül. A színész szűk családban szeret ünnepelni. – Néha jó lenne, ha egy olasz család lennénk. A bátyámmal ketten vagyunk testvérek, ők mindig átjönnek az ünnepekre – mesélte a színész, aki az ajándékok terén mindig nagyon kreatív. – Jó előre elkezdek gondolkozni azon, hogy kinek mit vegyek. Kivétel az idén. Az idén még 23-án is ajándékokért rohangáltam – mondta nevetve.

Ez is érdekelhet

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/rLsNASLz32klBDNttxDyorGsPE21L4wjFgnTh_Dt1dE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMwYjQwNmU4ZTYzZDQ3ZTlhN2NhYmI0NTE3NDk0NmVh.jpg
Tippmix

"Úgy voltam vele, hogy ilyen nem fog sűrűn előfordulni" - Marics Peti félmilliót bukott

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/gBh490zB36efX5SC4-FLP_GjbHj6nTFWcBP9yCsbnpU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzRjNTJkMzFmNWUxNjQyNTk5NWQ3ZjJjYjExNWJjNTc5.jpg
Kiakadás

Koholák Alexa kiakadt: intim képekkel ostromolják a férfiak a szakítása után