Lélegzetelállító

Valósággal ragyog: sosem látták még szebbnek a rajongói Tóth Gabit

H. A.

Létrehozva: 2024.06.03.

Imádják azt, akivé az új szerelme mellett vált.

Tóth Gabi életében az elmúlt, közel egy évben számtalan változás zajlott le: a házassága tavaly hat év után véget ért kislánya apjával, Krausz Gáborral, ugyanakkor nem sokkal később már ismét rátalált a szerelem jelenlegi párja, Papp Máté Bence személyében, akivel azóta is boldogan élnek, és egy tábor szervezésébe is belevágtak. Az énekesnő a stílusát illetően is megújult, a rajongói pedig nem győznek ámuldozni: szerintük talán még sosem volt annyira gyönyörű és kiteljesedett, mint most, Papp Máté Bence oldalán.

20240421_Tóth Gabi_Veszprém_FI_VN (22)
Tóth Gabi / Fotó: FULOP ILDIKO

- Elfogadom azt, ami van… Elfogadom, hogy nem úgy mennek bizonyos dolgok az életemben, ahogy régebben!
Hullámok mindig vannak és lesznek! De! Van egy gyönyörű és egészséges kislányom. Van egy társam, aki a legnehezebb pillanatokban is mellettem van és szeret engem! Minden erőm megvan, hogy újraépítkezzek! Mert megcsinálom! A zene az életem! Bátor vagyok és hiszek! Értékes vagyok! Szeretnek az emberek! Adni tudok! Most már kapni is! Vannak irigyeseim. Őket is megtanulom elfogadni és megérteni.. Kitűztem új célokat és megcsinálom! Kijövök a pesszimizmusból fakadó szorongásokból és leveszem a “mindensz@rszemüveget”. Nem fogom sajnáltatni magam, mert nincs miért sajnáljanak! Énekesnő vagyok! Emberekhez empátiával tudok kapcsolódni! Tábort szervezünk! Új álmokat építünk! Megvalósítjuk! Mert mindent mi teremtünk! Mindenre képesek vagyunk! Te is! - osztotta meg nemrég az Instagram-oldalán az énekesnő, amihez egy fotót is csatolt: hosszú, barna fürtjeivel a rajongói szerint szebb, mint valaha, ezt pedig a kommentszekcióban is siettek kifejezni.

Be kell valljam, ez az új irány, ez a stílus nagyon jól áll neked. Hosszú hajjal meg egyszerűen káprázatos vagy

- jegyezte meg az egyik kommentelő.

Csodaszép vagy, Gabi! Imádom azt, aki most vagy, aki a Máté mellett lettél! Teljesen kiteljesedtél. Nagyon kellett már Neked ez az élet! Ragyogsz!

- áradozott hozzászólásában egy másik követő.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek