Szívszorító

Szűk családi körben kísérik utolsó útjára Tompos Kátyát

Zs.

Létrehozva: 2024.06.14.

Két héttel Tompos Kátya halála után színre került az az előadás, amelynek május elején a teljes bevételét a színésznő gyógyulásáért ajánlotta fel a Karinthy Színház társulata. Sajnos a segítség elkésett.... Kátyát az információink szerint a nyilvánosság kizárásával kísérik majd utolsó útjára.

Tompos Kátya május utolsó napján hunyta le örökre a szemét. A kivételes tehetségű színész-énekesnő halála sokkolta az egész országot, hiszen nagyon sokan szerettek volna segíteni a gyógyulásban. Sajnos azonban későn derült ki a nyilvánosság számára, hogy nagy a baj, és hiába az összefogás, minden jószándék, mi mindannyian elvesztettük ezt a csatát. 

Tompos Kátya
Tompos Kátya 1983 - 2024 Fotó: Mediaworks archívum

Példátlan összefogás 

Tompos Kátyáért olyan összefogást tanúsított ez az ország, amit már nagyon régen nem láthattunk. Fiatalok, idősek, színészek, pékek, rendőrök és zenészek, aki csak tehette, támogatta a Fábián Juli Emlékalapítványon keresztül indított gyűjtést, a civilek mellett pedig komplett cégek aktivizálták magukat. Több színház is csatakozott a gyűjtéshez, köztük a Karinthy Színház, amely teátrum "A Bűvös szék" című előadásuk teljes bevételét ajánlotta fel. A teátrum ezekkel a szavakkal hirdette a támogatói jegyeket: 

'A bűvös szék - Tompos Kátya gyógyulásáért. A Karinthy Színház és dolgozói nagyon szeretnék segíteni Tompos Kátya gyógyulását. Bárcsak lenne egy bűvös székünk, ami gyógyító erővel bír… de sajnos ilyet nem tudunk adni. Ellenben van sok székünk, melyekbe ha június 13-án este helyet foglalnak a Karinthy Színház nézői, kicsi csodát már tehetnek, ugyanis az aznapi teljes bevételt Kátya gyógyulására ajánljuk fel." 

Az előadás csütörtök este került színre. Sajnos már későn.  

IGY17650
Hiába volt minden igyekezet, Tompos Kátya szervezete feladta a harcot Fotó: Imre György

Zártkörű temetés 

Tompos Kátyáért június hetedikén gyúltak gyertyák azon a megemlékezésen, melyet a színésznő barátai szerveztek a nagyközönség számára. A Várkert Bazár Neoreneszánsz kertjében tartott virrasztáson több százan vettek részt. A közönségkedvenc búcsúztatójának az információink szerint ez volt a nyilvános része, a mindössze 41 évesen elhunyt csillogó tehetséget a családja szűk körben búcsúztatja majd. Úgy tudjuk, hogy hamarosan hivatalos tájékoztatást is kiad a család. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek