Szerelem

Szandi: Csabit jobban szeretem önmagamnál, ez csak így működik

Létrehozva: 2024.06.24.

Az énekesnő és férje, Bogdán Csaba elmesélte, hogyan ünnepelték jubileumi évfordulójukat. Szandi meglepő titkokat árult el kapcsolatukról.

Szandi és Csabi nagyon rég óta ismerik egymást, hiszen az esküvőjük előtt hét évvel már egy párt alkottak. Az énekesnő lapunknak adott interjújában beszámolt arról, hogy a házassági évfordulójukat kétszer szokták megünnepelni.

Szandi És Csabi
Szandi és férje, Csabi több mint 30 éve együtt vannak. (Forrás: Bogdán Csaba)

A koncertekhez igazítják

Elmentünk a kedvenc vendéglőnkbe, ahol velős pirítóst és húslevest ettünk, minden évben így szoktuk. Június 18-án már várnak minket, nagyon kedvesek, idén mondtuk is, hogy az 50-et is itt szeretnék ünnepelni. 

Ennél több viszont ilyenkor nem szokott beleférni, hiszen a nyár nagyon sűrű, sok a fellépés

kezdte Szandi.

Ha véget ér a szezon, ősszel elutazunk kettesben néhány napra pihenni meséli Szandi férje.

Egy ilyen út mindennél többet ér, nekem nem kell, hogy helikopterből hulljanak a rózsaszirmok. Bár tény, hogy kaptam Csabitól egy gyönyörű, 25 szálból álló rózsacsokrot, aminek nagyon örültem.

vallja Szandi. 

Szandi és férje több mint 30 éve vannak együtt

Szandiék elárulták, hogy a rengeteg fellépés mellett azért mindig törekszenek rá, hogy jusson idő egy-egy rövidebb, belföldi családi nyaralásra is.

Igyekszem összetartani a családot és minél többet együtt lenni, én hiszek a kommunikáció erejében. Ez igaz a párkapcsolatra és a gyerekekkel való kapcsolatra is, nálunk ez vált be, hogy mindent megbeszélünk. 

Van olyan, hogy hétvégén több ezer kilométert is utazunk, egész nap együtt vagyunk Csabival, de mikor hazaérünk éjszaka, még beszélgetünk két órát.

 Azt gondolom, hogy hosszú távon el kell felejteni az önzést, én jobban szeretem Csabit önmagamnál és ez kölcsönös. Egy kapcsolat akkor tud igazán jól működni, ha a másik fontosabb vallja Szandi. 

Szandi és Bogdán Csaba elárulták, hogy a házassági évfordulójukon kívül az együtt töltött éveiket is napra pontosan számontartják.

Két évvel ezelőtt ünnepeltük, hogy 30 éve együtt vagyunk, így idén nyáron ez már a 32. lesz. 

Mi hét év után házasodtunk össze, és rá kilenc hónapra megszületett az első gyerekünk, pont úgy, ahogy a nagy könyvben meg van írva

  meséli boldogan Szandi. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek