Esküvő

Kiderült: Sydney van den Bosch kitűzte esküvőjének dátumát

Magyar Adrián

Létrehozva: 2024.06.19.

Boldog korszakát éli a TV2 sztárja. Sydney van den Bosch tíz éve, hogy a köztudatba került, és mind a szakmájában, mind a magánéletében úgy érzi, hogy mostanra sikerült kiteljesednie.

A TV2 Szerencsekerekének háziasszonya szinte hazajár Spanyolországba, ami nem véletlen. Sydney van den Bosch-nak, annak idején, a vőlegényével is ide vezetett az első közös utazásuk, most pedig visszatértek.

hot feltöltés Sydney van den Bosch
Sydney van den Bosch és párja is imádnak utazni - Fotó: archív / hot magazin

– Apukám nővére 15 éve kint él Spanyolországban, őt látogattuk meg. 

A családunk holland ága több országban, a világ minden táján fellelhető, többek között Spanyolországban is.

A külföldi rokonaink nagyon szeretik Magyarországot, eddig mindig ők jöttek, és én voltam az idegenvezetőjük, de most fordult a kocka! Kicsit a megszokások rabja vagyok, szeretem a jól bevált helyeket, pláne úgy, hogy nem állt sok idő a rendelkezésünkre, hiszen összesen négy napot töltöttünk volna ott, viszont a reptéren történt kavarodás miatt végül mindössze két teljes napot voltunk távol az otthonunktól kezdte Sydney a HOT! magazinnak.

Sydney van den Bosch és párja kapcsolatának alapja az utazás szeretete

A közös utazás csak még jobban összekovácsolta a fiatalokat, akik már hónapok óta, mint menyasszony és vőlegény élik a mindennapjaikat, és az esküvőjük is hamarosan napirendre kerül.

hot feltöltés Sydney van den Bosch
Sydney van den Bosch párja is imád utazni. (Fotó: archív/HOT! magazin)

– A kapcsolatunk elején is ide utaztunk először Be­ni­vel, ez a kapcsolatunk egyik alapja, hogy mindketten nagyon szeretünk utazni. 

Jegyben járunk, és vészesen közeleg a közös nagy napunk, már a dátumot is kitűztük.

Nagyon hasonlítunk egymásra kívülről-belülről. Az elején gyorsan közel hozott minket egymáshoz az, hogy ennyire hasonló az érdeklődési körünk, és a legtöbb kérdésben ugyanúgy gondolkodunk. Többször is előfordult, hogy a kapcsolatunk kezdetekor megkérdezték tőlünk a barátok, hogy testvérek vagyunk-e, hiszen ugyanolyan kék a szemünk, és a vonásaink is hasonlóak. Úgy érzem, megtaláltam a másik felem – áradozott a modell.

„Mindig igyekszem olyan helyeket keresni, amik nem turistacélpontok”

Sydney – mivel szinte hazajár a katalán területre – ismeri azokat az eldugott kis helyeket, amik igazán tükrözik Spanyolország adottságait.

– Mindig igyekszem olyan helyeket keresni az adott országban, ahova ellátogatok, amik tradicionálisak, és nem feltétlenül turistacélpontok. 

Találtam is itt egy éttermet, ami este fél kilenckor nyit, és nem lehet foglalni: „aki kapja, marja” alapon van lehetőség asztalhoz ülni, és mindig tele van, zseniális a kínálat.

Emellett mindenkinek ajánlom, hogy nézze meg Gua­da­lest környékét. Ez lényegében egy türkizkék, régi kastély, amit egy álomszép tó vesz körbe – mesélte a szerencselány. 

Ismerős szakma

Nem Sydney az egyedüli a családjában, aki azzal büszkélkedhet, hogy szerencselány!

– Apukám unokatestvére Ausztráliában volt szerencselány. Ő nyolcvanéves, így az nem mostanában történt, viszont amikor elmesélte, leesett az állam! – árulta el.

Büszke a családjára

Sydney egyáltalán nem sajnálja, hogy ennyire szétszóródott a famíliája a nagyvilágban, hiszen így mindig van lehetősége új helyekre utazni és eddig kevésbé ismert kultúrákat felfedezni.

hot feltöltés címlap
További izgalmas és exkluzív sztárhírekért keresd a legújabb HOT! magazint. (Fotó: archív/HOT! magazin)

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek