Győzelem

Összeomlás után győzelem! Megszólalt a Next Top Model Hungary nyertese: "Úgy éreztem, ez az én utolsó nagy dobásom"

D.G.

Létrehozva: 2024.06.03.

A döntő előtt ért mélypontra a TV2 tehetségkutató műsorának versenyzője, de fel tudott állni és úgy érezte, határ a csillagos ég. És úgy is lett, a Next Top Model Hungary győztese érzelmes interjút adott a Borsnak.

Kőkemény heteken van túl Mészáros Lili, aki elnyerte a hazánk következő topmodellje címet. És nem csak azt, a Next Top Model Hungary nyertese belopta magát a nézők szívébe is szépségével, tehetségével, kedvességével és az alázattal, ahogy a feladatokhoz állt. Mészáros Lili még most is beleborzong a pillanatba, amikor Ördög Nóri az ő nevét mondta ki győztesként.  

Next Top Model Hungary
Mészáros Lili a Next Top Model Hungary boldog győztese a párjával és családjával (Fotó: TV2)

Mészáros Lili a Next Top Model Hungary győztese

Azért jelentkezett a TV2 műsorába a gyönyörű szőke lány, mert 26 évesen úgy érezte, a modellkedésben még egy-két éve van beindítania karrierjét. A Next Top Model Hungary győztese tisztában volt vele, hogy mint Palvin Barbi is, a legtöbb topmodell 12, 13 évesen kezdi a pályát. 

– Úgy éreztem, ez az én utolsó nagy dobásom a modell szakmában – kezdte a Borsnak Mészáros Lili. – Miután a korom miatti félelmemet legyőztem, mert eleinte úgy éreztem, hátráltató tényező lehet, de onnantól úgy éreztem meg tudom nyerni a versenyt. Mert úgy voltam vele, ha ki tudom hozni magamból, amit tudom, hogy bennem van, akkor lehetek én a győztes. A döntő előtt volt egy összeomlásom, úgy gondoltam akkor vagy teljesen lefelé, a kiesés felé vezet az út, vagy győzelemig. Mert ott éreztem, többször volt már ilyen az életemben, amikor nagyobb kudarc, pofon ért, utána nagyon fel tudtam magam szívni és olyankor határ a csillagos ég! Itt is ez történt, összeszedtem magam, ott már nagyon erősen hittem, hogy az én nevem mondják majd ki nyertesként!

A döntőben Vidéki Vivivel, Kouyaté Hawával és Czibolya Nikivel álltak versenyben a hazánk következő topmodellje címért, na meg a 10 millió forintos fődíjért. 

Next Top Model Hungary
Mészáros Lili és Czibolya Niki a döntő után (Fotó: TV2)

– A döntőben, amikor már csak ketten álltunk Czibolya Nikivel, engem megszállt a nyugalom. Én ott már leraktam azt a nagy csomagot, amit végig cipeltem magamon a műsor során. Hogy jó, én ezt tudtam nyújtani, és most eldől, mire volt elég.

És olyannyira elég volt, hogy Ördög Nóri Mészáros Lili nevét mondta ki győztesként.

Amikor Nóri kimondta a nevemet, az leírhatatlan érzés! Nagyon erősen bennem van az a pillanat. Mert én ezt a pillanatot előtte már többször láttam magam előtt, amikor meditáltam, amikor nagyon erősen erre gondoltam. És az, hogy ez be is következett, az fantasztikus. A munkám terén, úgy gondolom, ennél meghatározóbb pillanat lehet nem is lesz már! Nagyon boldog vagyok! 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek