LABDASIKER

Németországban is imádják Újvári Izát – világsztár lett az Exatlon szépsége

Cs.G.

Létrehozva: 2024.06.25.

Az Exatlon sztárja nemcsak szép, de a focilabdával is fantasztikusan zsonglőrködik. Újvári Iza a német focirajongókat kápráztatta el az utcán Pető Brúnóval és Marics Péterrel.

Újvári Izát az ország a TV2 Exatlon Hungary harmadik évadában ismerte meg, aki végül az utána lévő All-Star évadba is visszatért a bajnok csapatot erősítve. Mivel a szőke sportolónak az atlétika mellett a foci az egyik kedvence, így senkit nem lep meg, hogy a Németországban rendezett Európa-bajnokságon is szurkolt a magyar válogatottnak.

Újvári Iza
Újvári Iza nemcsak csodásan néz ki, de a focilabdával is jól bánik (Fotó: Facebook)

Ennek kapcsán egy érdekes videó látott napvilágot Izáról, amiben focitudásával kápráztatta a németeket Marics Peti és Pető Brúnó társaságában. A videót az egyik legolvasottabb brit híroldal, a Daily Mail is megosztotta a fiatal sportolóról. Megmelítve, hogy a németek megőrólnek a labdazsonglőr lánytól. 

Műteni kellett Újvári Izát

A mindig energikus és életvidám lányt egy évvel ezelőtt a mentőautó vitte kórházba, mivel egyik reggel hasi fájdalmakra ébredt. Az orvosok a vizsgálatok során megállapították, hogy Iza petefészkében gyakorlatilag szétrobbant egy ciszta.

Két órán keresztül operáltak, majd a műtétet követő délelőtt hazaengedtek a kórházból. Jelenleg otthon lábadozok, de még mindig komoly fájdalmaim vannak. Az orvos azért megnyugtatott, a profi sportolói karrieremet nem veszélyezteti, hogy szétrobbant bennem egy ciszta, de most pihennem kell. Akárhogy is számolom, ez már a nyolcadik műtétem volt. Csak a térdemet operálták ötször, aztán volt egy mandulaműtétem, majd a vakbelemmel voltak gondok, most meg ez történt. Természetesen a családom és a barátaim támogatnak, de ez most egy nehéz időszak

 - vallotta őszintén korábban a Borsnak Iza. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek