Elhidegültek?

Nemazalány pikáns fotója: Mindenkit levesz a lábáról, csak a szerelmét nem

H.Á. H.Á.

Létrehozva: 2024.06.07.

Azt pletykálják, hogy az énekesnő kapcsolata megromlott, sőt egyre több a konfliktus köztük. Nemazalány dögös képei fél éve hidegen hagyják a szerelmét.

Nemazalány, azaz civil nevén Halastyák Fanni egy igazán szexi fotóval búcsúztatta a tavaszt és megindította a nyári szezont. Az egyre rendszeresebb kánikula miatt úgy tűnik, az énekesnőnél már előkerültek a lenge ruhák, melyek nem rejtik véka alá formás idomait. Nemazalány követői egyenesen a nyálukat csorgatják az Ázsia Expressz egykori nyertesére, de meglepő módon nem csak a férfiakat sikerült elbűvölnie.

Nemazalány
Nemazalány fedetlen keblével hódít a neten – Fotó: Facebook/Nemazalány

Nemazalány hódít a neten

Fanni képét kevesebb, mint egy nap alatt tízezren szivecskézték be, ami nem meglepő, hiszen bomba formában van és ezt nem rejtegeti. Az énekesnőt követő férfiak, de még a nők is a kommentszekcióban áradoznak szépségéről.

Lélegzetelállítóan gyönyörű vagy! – írta egy rajongó, míg másoknál Fanni egyből megindította a fantáziálást.

Egyem meg azokat az egzotikus cickókat – fűzte a kép alá egy férfi, azonban rengeteg nő is hasonlóan vélekedett.

Nagyon csinos vagy!

– jegyezte meg Fanni egyik női rajongója, azonban úgy tűnik, az énekesnő csak azt az embert nem tudta levenni a lábáról, akinek szánhatta a képet.

Nemazalány Halastyák Fanni
Azt pletykálják, Fanni és VV Barna között egyre több a konfliktus (Fotó: Szabolcs László)

A barátja nem reagál

Ugyan Nemazalány pontosan az a lány, aki levesz mindenkit is a lábáról, azonban úgy tűnik szerelmét ez hidegen hagyja. VV Barna, az énekesnő szerelme ugyanis az énekesnő egyik posztjára sem reagált még idén, ami biztosan nem eshet jól Fanninak, aki valószínűleg csak szerelmének akar tetszeni. A zenész világban már olyan pletykák is elkezdtek terjedni, miszerint mégsincs minden rendben a pár között.

Sok a konfliktus

Fanni ugyan jobban néz ki, mint valaha, mégis sokan arról beszélnek, hogy egyre több a veszekedés Barna és az énekesnő között, sőt egyesek még arról is meg vannak győződve, hogy túl mérgező hatással vannak egymásra a fiatalok. Persze sokan spekulálhatnak bármit, az biztos, hogy a fiatal pár semmit nem oszt meg a kapcsolatuk állapotáról. Mindeközben az énekesnő jégkorongozó exe, Szlépka Armand boldogan osztja meg a nagyközönséggel, hogy ő és VV Merci újra egymásra találtak és hatalmas a boldogság.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek