Probléma

Molnár György egészségéről: Unom, hogy mindig van valami baj

Mona

Létrehozva: 2024.06.14.

Az Omega gitárosa kicsit fellélegezhet, mert úgy tűnik, megoldást találtak gerincsérvére. Molnár György öröme azonban nem teljesen felhőtlen, ugyanis újabb probléma lépett fel nála.

Molnár György Elefánt örömmel hagyta maga mögött az elmúlt éveket, sokat rendetlenkedett az egészségével. Tavaly előtt tavasszal, három év után másodjára is kialakult daganatos betegsége, hónapokig tartott a felépülése. Másfél évvel ezelőtt végre jó hírt kapott orvosától, nem alakultak ki áttétek a szervezetében, meggyógyult.

Molnár György Elefánt
Molnár György úgy érzi, csodát tettek vele (Fotó: Bors)

Molnár György búcsút intett a fájdalomnak

A rák legyőzése után azonban nem ért véget a rémálom, mert tavaly júniusban mellkasi fájdalmai miatt újra kórházba került, időközben, öt év után gerincsérve is kiújult. Orvostól orvosig járt, pénzt, időt nem kímélve reménykedett a gyógyulásban. Számtalan gyógymódot kipróbált, semmi nem segített, egész mostanáig. A Borsnak elárulta, hogy sokkal jobban van, és végre búcsút intett a fájdalomnak és a fájdalomcsillapítóknak, azonban nem felhőtlen az öröme, ugyanis újabb probléma lépett fel nála.

A főorvos asszony a gerincsérvem miatt Budakeszire, a mozgásszervi intézetbe utalt be. Ott csodát tettek velem. 

Teljesen elámultam és meglepődtem, mert először nyúlt gyógytornász úgy a problémához, ami végre használt is. Korábban mindig azt tapasztaltam, hogy a kezelések előtt jobban éreztem magam, mint utána, pedig ennek nem így kellett volna lennie – kezdte lapunknak a zenész, aki most kicsit fellélegezhet.

Molnár György Elefánt
Reméli, gerincsérvének a javulása nem csak átmeneti időre szól Fotó: Dallos István

Részlegesen talpra állt

A főorvos asszony eldöntötte, hogy talpra állít. Részlegesen sikerült is. 

Csak reménykedni tudok abban, hogy ez két hónap múlva is így lesz. 

Reggel érzek némi fájdalmat, kell húsz perc, mire kicsit bejáratom magam, és tulajdonképpen hosszabb lett az időtartam és a távolság, amit tudok gyalogolni. 

– Ahhoz képest, hogy korábban pár méter után már le kellett ülnöm, ezt jelentős javulásnak tudom be. Jól esett, mert nagyon kedvesek voltak velem – mesélte Gyuri.

Az elmúlt másfél hónapom szinte a gyógykezelésről, fizioterápiáról és a gyógytornáról szólt. 

Most is onnan jöttem, és hosszú idő után végre jobban érzem magam. 

Illetve ez így teljesen nem igaz, ugyanis a gerincsérvem sokat javult, de az örömöm nem tartott sokáig, mert most pedig a lábam, pontosabban a térdem kezdett el fájni. Azt szokták mondani, ha hatvan év fölött semmid sem fáj, akkor már nem élsz. De mostanra már meguntam, hogy mindig van valami baj – poénkodott az Omega gitárosa. – Sokkal tevékenyebb vagyok, bár a meleget és a párás időt nem bírom. Fölkészültem a kánikulára, majd levonulok a stúdiómba, mert ott hűvös van, ha már úgy sem bírom, akkor bekapcsolom a klímát és majd csak akkor mozdulok ki, ha nagyon muszáj – árulta el.

Molnár György Elefánt
Dolgozik új dalán és egy régi hobbijához is visszatért (Fotó: TV2)

Visszatért egy régi szerelemhez

A zenész szerint ilyen az élet, egyik probléma után jön a másik. De próbálja elterelni a gondolatait, és visszatért egy régi szerelemhez, ami most minden szabadidejét kitölti.

Dolgozom a Fehér ösvény című dalomon, Trunkos Andrissal, remélem, hamarosan már a közönségnek is bemutathatjuk. Egyébként pedig ismert feltalálók modelljeit építem, azokból tanulgatok. Régen is foglalkoztam ezzel, csak annak már 24 éve. 

A zene mellett ez is egy szerelem és hobbi. 

Mindenről lekapcsol, olyankor nem foglalkozom semmivel, nem jár az agyam, igazi szellemi feltöltődést jelent számomra – mondta a Borsnak.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek