Újra szabad

"Visszatértem" – máris szabadult Manuel?

Létrehozva: 2024.06.25.

Úgy tűnik, az RTL balhés sztárját máris kiengedték a rácsok mögül. Manuel leülte, amit le kellett ülnie?

Friss Insta-sztoriban utalt rá Manuel: letelt a büntetése, kiengedték a fogházból. 24 óráig elérhető történetében ugyanis a rabosító fotója mellett a "BACCCCCKKKK", azaz "visszatértem" felirat díszeleg.

Manuel szabadult
Vége Manuel büntetésének? Nagyon úgy néz ki  Fotó: Insta-sztori

Manuelt június elején ültették le

A rapper egyébként június első hetében közölte a rajongóival: eltűnik pár hétre, ugyanis fogházba kell vonulnia egy korábbi balhéja miatt. 

"Röviden annyi, hogy 2017-ben letartóztattak engem és pár barátom egy maréknyi fűvel, aminek ez lett a vége. Azért árnyaltabb a sztori, ha kijöttem, (lehet) adok valahol egy interjút ezzel kapcsolatban” – írta akkor közösségi oldalán. Nos, a sztori valóban árnyaltabb picit, mint némi drog, ugyanis, mint arról a Bors is többször beszámolt, Manuel és két haverja 2017-ben, a Noé Állatotthonban tett látogatásuk során döntött úgy, hogy a kapuban kiállított, átlátszó műanyagból készült adománydobozt, benne hatvanezer forinttal. Miután lebuktak, a bíróság a pénz visszafizetésére (ez fejenként 20 ezer forintot jelent), valamint 50 óra közmunkára ítélte őket. Manuel évekig húzta a 20 ezres tartozását, melyet végül tavaly októberben egy magasabb, "szemmel látható összeggel" törlesztett, a közmunkát azonban csak nem akarta letudni. Alighanem ebből lett végül pár hét a rácsok mögött.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek