ÚJRAKEZDÉS

Rejtélyes pasi csavarta el Lola fejét, ez történt a randin - Videó

Doris

Létrehozva: 2024.06.13.

Az énekesnővel rengeteg dolog történt az elmúlt egy évben, a szerelem is rátalált. Lola őszintén mesélt Palik Lászlóéknak a rejtélyes lovagról, akivel már össze is kölzötött.

A 35 éves énekesnő-műsorvezető, Lola volt Palik Lászlóék vendége az Ilyen az élet - Palikék világa by Manna legutóbbi adásában. Az énekesnőnek bőven volt miről beszélnie, hiszen az elmúlt egy évben minden megtörtént vele, ami csak megtörténhet egy emberrel: kirúgták, felmondott, beleszeretett valakibe, majd össze is költözött az illetővel.

Lola - Korsós Judit
Lola szívét egy civil férfi rabolta el (Fotó: Szabolcs László)

A lavina gyakorlatilag akkor indult el, amikor Lola (polgári nevén Korsós Judit) tavaly ősszel búcsút intett a Petőfi TV-nek.

− Tegnap este egy nagyon fontos fejezet lezárult az életemben. Kicsit több mint 5 év után elbúcsúztam a Petőfi TV-től. Itt tanultam meg a műsorvezetés alapjait, amit sosem felejtek el. Köszönöm, hogy 5 évvel ezelőtt megláttátok a lehetőséget bennem. A következő hetekben csak az új dalom és klipem munkálataival szeretnék foglalkozni és egy kis pihenő után újra találkozunk más felületeken

- írta akkor a közösségi oldalon az egykori tinisztár, Palik Lászlóéknál viszont elárulta, hogy egészen pontosan menesztette őt a csatorna, leginkább talán egyeztetési gondok miatt.

Lolának akkor ugyanis jelen volt az életében egy másik szakmai szerelem. Nevezetesen a Szerencseszombat, aminek ő maga intett búcsút fél évvel a Petőfi TV-től való távozását követően. 

− Visszagondolva még mindig a kedvenc műsorvezetői munkám volt. Nagyon szerettem, de azt éreztem, hogy eltelt négy év, és imádtam a stábot, imádtam a helyszínt, az egész műsorstruktúrát, de nem láttam a jövőmet, hogy hova tovább, és ez egy idő után elkezdett fojtogatni

- kezdte Lola a kamerák előtt, majd azt is elárulta: először azt hitték a felettesei, hogy gyermeket vár és azért akar távozni a képernyőről.

Lola szívét egy civil férfi rabolta el

Bár az énekesnő egyelőre nem várandós, talán nem is kell már olyan sokat várni arra, hogy anyaszerepben is kipróbálja magát. Lolára ugyanis rátalált a szerelem! Egy civil férfi rabolta el a szívét, akinek foglalkozását az énekesnő még Palik Lászlóéknak sem árulta el. Azt viszont elmesélte, hogy a románc kezdeti fázisban járt, amikor Lolától megvált a Petőfi TV.

Tavaly október 1-től küldtek el engem a Petőfi TV-től, és akkor még randizgatós fázisban voltunk. Képzeljétek el, amikor leülsz mondjuk a harmadik randin és kérdezik, hogy milyen napod volt. Hát, engem kirúgtak, és neked milyen napod volt?

- mesélte Lola arra utalva, hogy kedvese az egyik randin tudta meg, hogy menesztették az énekesnőt.

Lola azóta már össze is költözött a titokzatos férfivel, akiről tudatosan nem oszt meg egyetlen képet sem. Élvezi, hogy 35 évesen valami végre tényleg csak az övé.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek