Életmód

Komoly nyári probléma: Köllő Babett utál napozni

Zs.

Létrehozva: 2024.06.25.

A bombatestű színésznő nem az a kifejezetten napimádó típus, sőt... Rendre kiborul, ha a napon kell feküdnie.

Ha valaki bátran viríthat a strandon fürdőruhában, akkor az Köllő Babett színésznő, akinek tökéletes az alakja. Rajta aztán minden típusú vagy színű fürdőruha jól áll, neki nem kell behúzott hassal, ruhában, az árnyékban lapítania a kánikulában... És mégis! Babett egyszerűen irtózik a strandszezontól. 

HOT Ripli Zsuzsi szerint a szépsége inkább hátrány az életében
Hiába a jó test, ha nem szeret Babett a napon feküdni (Fotó: Archív / Köllő Babett)

Hamar elfogy a türelme  

A színésznő vasárnap egy Instagram-posztban mesélte el a követőinek, hogy tulajdonképpen mi baja van a napozással. A színésznő kifejtette, hogy nagyon szeretne bronzbarna bőrt, de sajnos alkalmatlan arra, hogy kifeküdjön a napra és csak úgy lebarnuljon.... Az átlagemberekkel ellentétben számára kínszenvedés a semmittevés, napozás közben körülbelül tíz perc alatt elfogy minden türelme, unatkozni kezd, amitől olyan feszültté válik, hogy felpattan és inkább kitalál magának valami elfoglaltságot, csak heverészni ne kelljen. 

Annyira irigylem azokat az embereket, akik szeretnek napozni. Nekem szenvedés. Nehezen is barnulok és unatkozom. Ennél csak a szaunában vagyok vállalhatatlanabb. Percenként elmondom, hogy “ez borzalmas”

- írta a bejegyzésében Köllő Babett, aki természetesen ki tud találni magának olyan nyári programokat, amiben a kedvét leli. Ilyen például a hajókázás, vagy az úszás. 

A híresség posztjához természetesen nagyon sok komment érkezett, és meglepő módon a többségük arról szól, hogy mások is pontosan így érzik magukat napfürdőzés közben, mint Babett. A hozzászólások mennyiségéből tehát arra lehet következtetni, hogy az emberek nagy többsége nem is érzi jól magát napozás közben, mert unatkozik vagy épp szenved a forróságban... 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek