csing-csing

Felfoghatatlan vagyon: ennyi pénzt keresnek a legsikeresebb sztárpárok

Létrehozva: 2024.06.14.

Luxus, csillogás, gazdagság.

Nemcsak híresek, de hihetetlenül gazdagok is. Sportolók, énekesek, színészek. Olyan sztárpárok, akik irigylésre méltó vagyont halmoztak fel. Mesés bevételük és luxuséletük természetesen nem hullott egyből az ölükbe, de ma ők a leggazdagabbak. Mutatjuk a Life.hu leggazdagabb sztárokról szóló listáját. 

1. A leggazdagabb sztárpárok közül ők állnak az első helyen: Salma Hayek és Francois Pinault – vagyonuk 7,2 milliárd dollár

Az ő párosuk szerepel a sztárpárok közül a leggazdagabbakat felsorakoztató lista élén. Salma Hayek színésznő és Francois Pinault, aki a Kering vállalat vezérigazgatója 2009 óta házasok. Pinault cégéhez több luxusmárka is tartozik, mint például a Gucci. Ezen kívül van egy bordeaux-i borbirtoka és egy francia futballcsapata is. Természetesen a pár összvagyonához a meseszép színésznő is hozzájárult, hiszen 1999-ben filmgyártó céget alapított és saját, Nauance nevű smink-, haj- és bőrápoló termékcsaláddal is rendelkezik. A pár együttes nettó vagyona 7,2 milliárd dollár.

2. Steven Spielberg és Kate Capshaw – 4,9 milliárd dollár

Steven Spilberg korunk egyik leghíresebb rendezője, olyan filmek kapcsolódnak a nevéhez, mint az Indiana Jones és Jurassic Park filmsorozatok, vagy az E.T, hogy csak néhányat említsünk. Nem csoda tehát, hogy kasszasiker filmjei révén szép vagyonnal rendelkezik. Kate és Steven a második Indiana Jones film forgatásán találkoztak először és már 32 éve házasok.

3. Beyoncé és Jay Z – 3,3 milliárd dollár

A hip-hop énekes álompár régóta tündököl a sztárvilág egén. Jelenlegi vagyonuk rekordturnéiknak, sikeres befektetéseiknek, világmárkákkal való együttműködéseiknek és millió dolláros saját tulajdonú márkáiknak köszönhető. A Forbes szerint Jay Z lett a hip-hop első milliárdosa 2019-ben. Összvagyonuk 3,3 milliárd dollárra becsülhető.

4. Rihanna és A$AP Rocky – 1,42 milliárd dollár

Minden idők leggazdagabb női énekesének nettó vagyonát 1,4 milliárd dollárra becsülik. Zenei sikerei mellett egy smink- és bőrápoló márka, fehérneműmárka és hajápoló márka tulajdonosa is. Rapper párja vagyonának nagy részét sikeres turnéi és bestseller albumai eladásából szerezte.

5. Taylor Swift és Travis Kelce – 1,17 milliárd dollár

Taylor Swift az első olyan zenész, aki kizárólag zenéjével és turnéi bevételeiből érte el mesés vagyonát. NFL sztár szerelme, Travis Kelce sport karrierje mellett több márkával folytatott együttműködéséből és sikeres podcastjából állítólag 70 millió dolláros vagyonnal rendelkezik. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek