Betegség

"A királyi család féltőn óvta Katalin hercegnét" - kitálalt a szakértő

P. E.

Létrehozva: 2024.06.16.

Katalin hercegné szombaton hosszú idő óta először jelent meg a nyilvánosság előtt.

Katalin hercegné is részt vett szombaton Károly király hivatalos születésnapi ünnepségén, a Trooping the Coloron. Ez volt az első hivatalos megjelenése, miután márciusban bejelentette: rákot diagnosztizáltak nála. A szakértők szerint látszik, családja mennyire félti és óvja őt.

Fotó: AFP

Inbaal Honigman testbeszéd-szakértő észrevette, hogy Vilmos herceg és a házaspár gyermekei – akik Katalinnal egy autóban utaztak az eseményre – megtartották a fizikai távolságot köztük és közte. „Úgy tűnik, a család többi tagja teret ad neki. A legtöbb család számára természetes lehet, hogy összepréselődik az autó hátuljában, de észrevehető kis rés van Katalin válla és a mellette lévő személy között. Az, hogy nem préselődnek hozzá mutatja, hogy a család mennyire vigyáz rá."

Az alattvalók arra számítottak, hogy a hercegné kihagyja ezt az ünnepséget, ám Katalin napokkal ezelőtt egy meglepően őszinte üzenetben tudatta: bár még hónapokat vesz igénybe a kezelése és hol jobban, hol rosszabbul érzi magát, nem fogja kihagyni a király születésnapját.

"A rossz napokon az ember gyengének, fáradtnak érzi magát, és meg kell engednie, hogy szervezete pihenhessen. A jó napokon azonban, amikor erősebbnek érezzük magunkat, a lehető legjobban ki kell használnunk, hogy jól vagyunk" - írta pénteken Katalin.  "Most tanulgatom, hogy különösen a bizonytalanságot miként viseljem türelemmel" - fogalmaz Katalin. Hozzátette: azt is még tanulja, hogy minden egyes napot úgy kell elfogadni, ahogy jön, hallgatnia kell szervezetére, és biztosítania kell saját maga számára a gyógyuláshoz oly szükséges időt.

Nézd meg képgalériánkat!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek