Mérföldkő

Palácsik Lilla és Visváder Tamás: Együtt vészelték át a szülinapot

Létrehozva: 2024.05.20.

Az üzletember a közelmúltban töltötte be a 30. életévét, és ez nagyon megviselte. Szerencsére Visváder Tamás a feleségére mindenben számíthat, így ebben is. Elmesélték, hogyan élték meg közösen ezt a mérföldkövet.

Nemrég harmincéves lett Visváder Tamás, aminek ő nagyon nem örült. A hot!-nak azt is elárulta, miért voltak ellenérzései ezzel kapcsolatban.

Visváder Tamás
Tamás nem örül, hogy 30 lett  Fotó: archív / hot magazin

– Közgazdász vagyok, a számok embere, így megviselnek a nagy váltószámok; a húsz is ilyen volt – kezdte az üzletember. Úgy fogom fel, hogy ilyenkor lezárul egy korszak, ráadásul mindenki riogatott, hogy itt fáj majd, meg ott fáj majd. De nem volt igazuk: élek és virulok!
Szerencsére nem egyedül kellett szembenéznie a félelmével, hiszen a felesége szó szerint mindig támogatta.

– Mindennap elmondta, hogy „Mindjárt harmincéves leszek! – emlékezett vissza Lilla. – Azt válaszoltam, hogy ez nem jelent semmit; én észre sem vettem, hogy betöltöttem ezt a kort tavaly nyáron.

hot feltöltés Visváder Tamás 30 lett, teljesen kiborult ettől, de a felesége segített neki, hogy átvészelje ezt a napot  BORS
„Megviselnek a nagy váltószámok” - mondja Visváder Tamás Fotó: archív / hot magazin

Egyikük sem érzi magát harmincasnak, és külsőre is inkább a húszasok korosztályához tartoznak, annak ellenére, hogy ők mindent megvalósítottak már, ami abba az évtizedbe belefért.

– A húszas rengeteg mindent hozott: akkor lettem férj, kétszeres édesapa, ezért a harmincas évek hoznak magukkal egy szorongást, hogy tudnak-e ennyire szépek lenni... – árulta el az ünnepelt.

Azt mondják, a kapcsolatuknak, a gyönyörű családjuknak nincs titka; nincs köze hozzá se szerencsének, se csodának – őket egyszerűen a Jóisten pártfogolja, és ez így lesz a jövőben is.

– Folyamatosan beszélgetünk arról, hogy szeretnénk-e még egy gyereket. Azért akartunk hamar szülők lenni, hogy a harmincas éveink derekán a már nagyobbacska gyerekeinkkel közösen élhessünk meg mindent, és egy harmadik gyerek megváltoztatná ezeket a terveket. Az biztos, hogy ebben az évtizedben sokat szeretnénk utazni és nagyon sokat együtt lenni a gyerekeinkkel, meg persze kettesben is – jelentette ki az édesapa.

Villámutazásra vitte feleségét Visváder Tamás 

Nemrég „megszöktek” két napra kettesben. Az úti céljuk Milánó volt, ami egy vérbeli fotósnak, mint Lilla, igazi csemege, de a férje nem akarta, hogy dolgozzon.
– Nem engedtem, hogy hozza a nagy fényképezőgépet, mert az rohadt nehéz, inkább csak telefonnal fotózkodtunk – mesélte Tamás.

Még több sztártörténet, még több részlet a legfrissebb hot! magazinban – Fotó:  hot! magazin

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek