jövő

Ilyen jövőt tervezett meg Tóth Gabi kislányának - mutatjuk a részleteket

M. K.

Létrehozva: 2024.05.24.

Az énekesnő kora reggeli bejegyzése sokak számára volt inspiráló és gondolatébresztő, lapunknak most elárulta, hogy mi volt a célja vele. Tóth Gabi kislányának is szeretne átadni ebből az értékből.

Tóth Gabi egy kedves ismerőse posztjával indította a napot, amely mint mondja, olyan értékrendet képvisel, amit ő maga is közel érez magához és szeretne továbbadni. 

Tóth Gabi
Tóth Gabi spirituális értelemben véve is nagyon fontosnak tartja a természet közelségét (Fotó: Fülöp Ildikó)

Jobban összekapcsolódni a természettel

Gabi elmesélte, hogy szerinte a bejegyzés egy olyan hozzáállást képvisel, amelyhez nagyon komoly belső munka szükséges.

Engem nagyon motivál, hogy harmóniában legyünk saját magunkkal és vágyom is rá, hogy egyszer én is eljussak egy ilyen szintre, hogy így élem az életem. A dalaimban és művészeti alkotásaimban teljesen azonosulni tudok ezzel, de például szeretnék egyszer fákat ültetni, vagy termesztéssel, tenyésztéssel foglalkozni. Egy önfenntartó élet egészen más, ahol együtt lélegzel a természettel és állatokat tartasz. Mindig is csodáltam azokat az embereket, akik erre képesek voltak, mert ez egy nagyon magas szint, alázat és szorgalom szükséges hozzá, hogy tiszteljük a Földet. Nekem ez spirituális értelemben véve is nagyon fontos.

Túlhajszolt mindennapok

Gabi elárulta, hogy Nagymamájától örökölte ezt a tiszteletet, hiszen ő is termesztéssel foglalkozott.

„Mindig csodáltam a Nagymamámat, aki még a levelekhez is olyan szeretettel nyúlt, ahogy azt ma már el sem lehet képzelni. Manapság kezd kiveszni az emberekből a természet iránti vágy, túlpörgött világban élünk és nagyon fontos lenne, hogy kicsit visszataláljunk a természethez. Néhány hónappal ezelőtt szabadon tartott tyúkokat is akartam a kertbe. Nagyon különleges kapcsolódásom van a csirkékhez, ugyanis a nagyszüleimnek baromfi farmjuk volt, körülbelül 1500 tyúkot tartottak és ebből is éltek. Sokszor én is mentem velük a piacra, eladni a tojásokat. Így nőttem fel, sok mindent tudok az állattartásról és gondozásról.”

Kislányának is szeretné átadni

Az énekesnő mesélt nekünk arról, hogy Hannaróza olyan óvodába jár, ahol nagyon közel vannak a gyerekek a természethez. 

Hanniék ovijában kéthetente van erdőjárás egy vezetett erdésszel, aki bemutatja nekik a növényeket és az állatvilágot. Nagyon örülök, hogy ilyen helyen van, mert bevallom számomra az otthonról hozott hagyományos értékrend akkor nyert értelmet és vált igazán fontossá, amikor a kislányom megszületett, hiszen ekkor gondoltam át igazán, hogy mi lesz az az érték, amit át fogok tudni adni neki

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek