Család

Szőcs Reni elárulta: így változott meg az élete az elmúlt egy évben

Niki

Létrehozva: 2024.05.20.

Az énekesnő május elején ünnepelte kislánya, Amélia első születésnapját. Erre a különleges eseményre a kis család hazautazott Csíkszeredára, ahol nem csak szülinapoztak, de a kicsi keresztelőjét is megtartották, a hagyományoknak megfelelően. Szőcs Reni nemcsak a buliról mesélt, hanem azt is elárulta, milyenek egy felfedezni vágyó egyéves kislány anyukájának mindennapjai.

A fiatal énekesnő, Szőcs Reni mindennapjait mostanában legfőképpen az anyaság tölti ki. Amélia nevű lánya május elején lett egy éves, amit méltóképpen meg is ünnepeltek Csíkszeredán, Reni családjával, sőt még a kislány keresztelőjét is megtartották. A gyönyörű anyuka most lapunknak árulta el, hogy sikerült a buli, és miben változott az életük tavaly óta.

SZL_1045 Szőcs Reni
Szőcs Reni kislánya májusban lett egy éves  (Fotó: Szabolcs László)

Ahogy megírtuk, Reniék igazán hagyományos stílusú keresztelőt tartottak kislányuknak, amiről lapunknak néhány részletet is elárult:

– A keresztelő kicsit bonyolult volt, mert mindenképpen ragaszkodtunk a helyszínhez, hogy otthon legyen, de szerencsére minden úgy alakult, ahogy terveztük. Szerettük volna, ha hagyományőrző népviseleti ruhában vagyunk mindhárman, és ez össze is jött, úgyhogy nagyon boldogok voltunk.

Egyébként ez nálunk úgy szokott történni, hogy a keresztelő után van egy nagyobb összejövetel, ami után ott is alszunk. Most is egy erdei faházban gyűltünk össze, ahol megültük a keresztelőt, és a születésnapot is egyben. Azután pedig hajnalig, reggelig tartó buli volt. Amélia pedig kapott saját tortát, amit nyugodtan kézzel össze tudott matatni, bele tudott nyúlni, és nagyon élvezte

avatott be a családi szokásokba az énekesnő.

Szőcs Reni szerint könnyebb egy egyéves anyukájának lenni

Természetesen, ha valakinek gyermeke születik az élete fenekestül felfordul. Nem volt ez másképp Reniéknél sem, sőt, azt is elmondta mi változott az elmúlt egy évben:

Mindenkitől azt hallani, hogy egyre nehezebb lesz, én úgy éltem meg, hogy az eleje kemény volt, főleg érzelmileg. Ahhoz képest ezt az időszakot sokkal könnyebbnek érzem. De ahogy neki is nyílik ki a világ, és kezdi felfedezni a dolgokat, most az van, hogy minden percben ott kell vele lenni, figyelni, hogy ne borítson magára semmit. Ez nyilván most nehezebb, de az a része könnyebb, hogy már ki tudja fejezni, ha bármi baja van, és értem, nem pedig csak sír, és tehetetlen vagyok. Emiatt én úgy érzem egyre könnyebb lesz.

Szőcs Renáta
Szőcs Reni és párja Csíkszeredán ünnepelték a kicsi születésnapját  (Fotó: Szőcs Renáta)

Az énekesnő részben már vissza is tért a munkához, úgy, hogy általában Améliát is magával vitte a stúdióba. Ez a már jól bevált rendszer most ismét felborult, hiszen a kislány egy igazi örökmozgó, így Szőcs Reni férje segít be neki:

Mostanában már nem is nagyon tudom vinni magammal, hanem a délutáni időpontokra rakjuk a stúdiózást, a forgatásokat, és olyankor a párom besegít. Szinte már esélytelen, hogy megüljön egy helyben, mert mindent fel akar fedezni.

– Emiatt inkább nem kényszerítem bele ilyen helyzetbe, mert neki is rossz, és mi sem tudunk haladni. Az első 6-7 hónapban ez még működött, de most már nem.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek