Szúrós

Pumped Gabo vallomása: "Azt hinné a 2015-ös Gabo, hogy bolond vagyok!"

Cs.I.G.a

Létrehozva: 2024.05.20.

A kigyúrt influenszer nemrég egy új lakótárssal lett gazdagabb, ami néha megkeseríti az estéit.

Pumped Gabo rengeteget változott azóta, hogy a Balaton Soundon előadott táncával ismert lett. Manapság már nem ő ropja, inkább a klubokat tölti meg és lemezlovasként nyomja a talpalávalót. Mindezek mellett nagyon sokat tesz a környezetért is, és elmélyült a spiritualitásban. Pumped nemcsak menti az állatokat, de most be is fogadott egy kis lényt a lakásába.

Pumped Gabo-011-VI
Pumped Gabo nagyon környezettudatos lett az elmúlt években (Fotó: Végh István)

Gabo nemrég a Borsnak elmondta, hogy milyen is az élet a kaktuszmalaccal, ami éjszakai állatként néha nagyon meg tudja nehezíteni a mindennapjait a fiatal sztárnak.

Igen, nemrég lett egy sünim, nagyon jófej és aranyos. De több ideig van fent, mint én. Ha például én hajnal 4-kor szeretnék lefeküdni, ő pedig van, hogy 5-kor rohangál. Teljesen szabadon van, de szerencsére nem rágta meg semelyik kábelemet sem

 – nevetett Gabo, aki azt is elárulta, hogy pontosan egy afrikai sünről van szó, ami érthetően nagyon szereti a meleg időt, és nagyon vigyáz rá a lemezlovas.

Szívesen pihen az erdőben Pumped Gabo

Az influenszer nemcsak állatbarát, de a természetben is szívesen tölt időt. Gabótól korábban egy interjúban megkérdezték, hogy miért nem lassít le, mielőtt kiégne, de egyelőre konkrét választ nem tudott mondani.

Próbálok pihenni, nemrég lent voltam az erdőben. Az a teljes nyugalom, amikor a madárcsicsergést és az erdő hangjait hallgatod, közben meg hívogatnak a rendezvények miatt – mesélte a lemezlovas, akit arról is kérdeztek, mit mondana a korábbi, fiatalabb énjének. 

Azt hinné a 2015-ös Gabo, hogy bolond vagyok – válaszolta meg röviden a kérdést, és azt is hozzátette, hogy a társas kapcsolataiban komoly gondot okoz, hogy mindenki az akkori énjét várja el tőle.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek