Honvágy

Erre senki sem számított: megdöbbentő vallomást tett Nicole Kidman

KL

Létrehozva: 2024.05.30.

Kiderült mire vágyik most a legjobban a népszerű színésznő.

Nicole Kidman az utóbbi években nagy változásokon ment keresztül. Köszönhetően annak is, hogy igen mozgalmas életet élt. Az idő múlása pedig most így jelentkezett nála.

Hot magazin 6.szam
Nicole Kidman szeretne visszatérni Ausztráliába / Fotó: Don Arnold / GettyImages

Ugyanis a népszerű színésznő kijelentette, hogy szeretne visszatérni Ausztráliába. Dolgozhat vagy élhet bárhol a világon, Nicole Kidman a szívében mindig ausztrál marad. A színésznő kitartóan szereti hazáját, bár jelenleg férjével Keith Urbannal és lányaikkal, a 15 éves Sunday Rose-zal és a 13 éves Faith Margarettel Tennessee-ben él, de a család gyakran utazik vissza Ausztráliába. Nem meglepő, hogy nemrég az ország top 10 kulturális ikonja közé választották.

A színésznő mindig büszke volt ausztrál gyökereire, hiába él hosszú ideje már az Egyesült Államokban.

Itt nőttem fel, ez a gyerekkorom. Itt vannak a fák, itt van a humor... Úgy értem, annyi minden van Ausztráliában, ami egyedi

– mondta Nicole, majd így folytatta:

− Amikor tinédzser vagy, azt mondod: „Látni akarom Európát, látni akarom Amerikát, ki akarok jutni, látni akarom”. Nos, most azt mondom: „Már láttam, haza akarok menni”. Itt minden megvan, amire szükséged van.

Nicole Kidman legutóbb a Met-gálán varázsolta el az embereket férjével együtt: táncuk is bizonyította, még mindig lángol a szerelem köztük - írja a Life.hu.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek